SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Smart Spor canlı yayınında Fenerbahçe Atromitos maçı izlenebilecek

Fenerbahçe – Atromitos maçı Smart Spor’dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe ile Atromitos arasındaki geçecek UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı bu akşam saat 21:00’den itibaren Smart Spor canlı yayınıyla izlenebilecek.

Fenerbahçe Atromitos maçı bu akşam saat 21:00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak. Fenerbahçe ile Atromitos UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak. İlk maçta deplasmanda 1-0 galip gelen Fenerbahçe sahaya avantajlı çıkacak. Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Ivan Bebek’in yöneteceği karşılaşma D-Smart platformu 77.kanalda bulunan Smart Spor’dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe – Atromitos maçı D-Smart platformu Smart Spor kanalından canlı izlenebilecek.

PEREİRA SAHADA OLACAK

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adamı Vitor Pereira bu sefer yedek kulübesinde olacak. Atromitos'la oynanan UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında cezası nedeniyle karşılaşmayı otel odasından takip eden Vitor Pereira, cezasının tek maça indirilmesi neticesinde, bu akşam oynanacak rövanş maçında takımının başında yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

FENERBAHÇE – ATROMİTOS MUHTEMEL 11’LER İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe – Atromitos maçı aynı zamanda Mynet Canlı Anlatım servisinden de yayınlanacak. Mynet Canlı Anlatım servisinde futbol heyecanı dakika dakika yaşanacak. Maçla ilgili bilgiler, pozisyonlar, goller ve maçla ilgili tüm detaylar Mynet Canlı Anlatım’da yer alacak.

FENERBAHÇE – ATROMİTOS MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe’ye tur için hangi skorlar yetecek? İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Atromitos’un tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe rakibini elediği takdirde UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacak. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde ki muhtemel rakipleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL RAKİPLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu

SAAT: 21:00

YAYIN: Smart Spor (D-Smart) & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Caner Erkin, Nani, De Souza, Mehmet Topal, Diego, Van Persie, Fernandao

ATROMİTOS: Gorbunov, Bittolo, Fytanidis, Lazaridis, Kivrakidis, Umbides, Usero, Pitu, Marcelinho, Godoy, Napoleoni

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler