SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alex Telles transferi Galatasaray'ın gündeminde

Galatasaray’da Alex Telles bilmecesi. Alex Telles Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Galatasaray taraftarları bu sorunun yanıtını merak ediyor. İşte Alex Telles transferinde son durum...

Galatasaraylı futbolcu Alex Telles takımdan ayrılıyor mu? Alex Telles’in Galatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu oldu. Galatasaray’ın genç futbolcusu Alex Telles’in Galatasaray’da kalıp kalmayacağı sarı-kırmızılı taraftarların gündeminde yer alıyor. Transfer döneminde adı birçok kulüple ayrılan Alex Telles Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Alex Telles hakkında flaş bir açıklama Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’ndan geldi. Hamzaoğlu; Telles için Avrupa’nın birçok kulübünden teklif geldiğini doğruladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Alex Telles hakkında teklifler olduğunu doğrularken, bu sezon için Telles’i kadrosunda görmek istediğini söyledi. Hamzaoğlu yaptığı açıklamada; “Hem Telles'e teklifler vardı hem de Burak'a, hem de diğer oyuncularımızla ilgili. Zaten kadromuzu şekillendirdik. Sadece bir-iki takviye yapacağız transfer dönemi sonuna kadar. Umuyorum ki bütün arkadaşlarımız da bu sezona bizimle beraber başlayacaklar" diye konuştu.

ALEX TELLES PSG’DE İDDİASI

Alex Telles hakkında yakın zamanda çıkan haberler ise Telles’in PSG’ye transfer olacağı yönündeydi. Fransız kulübünün Telles ile yakından ilgilendiği biliniyor. Bir dönem adı Chelsea ile anılan Alex Telles’i transfer etmek için PSG’nin girişimlerini hızlandırdığı iddia ediliyor.

ALEX TELLES KİMDİR?

2014 yılının Ocak ayında 6,15 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan Alex Telles sol bek mevkisinde oynuyor. Galatasaray’ın 23 yaşındaki genç sol bekinin sarı-kırmızılı kulüple 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Profesyonel kariyerine Brezilya’da Juventude kulübünde başlayan Telles daha sonra Gremio kulübüne transfer oldu. Galatasaray formasıyla bugüne kadar 60 maça çıkan Alex Telles 2 kez rakip fileleri sarsarken 4 asistle de takımına katkı verdi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler