SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güncel Süper Lig maç özetleri ve Süper Lig puan durumu (2.Hafta)

2. hafta Spor Toto Süper Lig maç özetleri ve Süper Lig puan durumu haberimizde. Süper Lig’de 2.hafta oynanan maçların özetleri ve Süper Lig’de oluşan yeni puan durumu Mynet’te.

Spor Toto Süper Lig maç özetleri ve Süper Lig puan durumu Mynet Spor sayfalarında. Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunda heyecan başladı ve 2. hafta maçları tamamlandı. Süper Lig’in yeni yıldızları sahne almaya devam ederken haftanın önemli maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Quaresma’nın hem iyi hem kötü anlamda damga vurduğu maçta Trabzonspor galip gelmeyi başardı. Son şampiyon Galatasaray sahasında ligin yeni takımlarından Osmanlıspor’u konuk etti ve şok bir mağlubiyet aldı. Fenerbahçe ise Rizespor deplasmanında 2 puan bıraktı. Toplam 24 golün atıldığı haftada 2 kırmızı kart çıktı. Bursaspor ise ligde henüz gol atamayan tek takım. Lider Kasımpaşa ise ilk iki maçta kalesini gole kapadı. İşte Süper Lig maç özetleri ve haftanın puan durumu...

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR: 1-2

Haftanın en önemli mücadelesinde Trabzonspor, İstanbul deplasmanında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Çekişmeli geçen maçta ilk gol Karadeniz ekibinden geldi. Trabzonspor 53.dakikada Yusuf Erdoğan’ın şutuyla 1-0 öne geçti. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma ise haftaya damga vuran bir gole imza atarak eşitliği sağladı. Fakat bu golden 4 dakika sonra ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 85.dakikada Erkan Zengin’in füzesi skoru belirledi ve Trabzsonpor sezona 2 maçta 6 puanla başlamış oldu.

ÇAYKUR RİZESPOR – FENERBAHÇE : 1-1

Çaykur Rizespor deplasmanında Van Persie'nin golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, ikinci yarıda Kjaer'in kendi kalesine attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Çaykur Rizespor'da geçen haftaki Gençlerbirliği maçında teknik direktör Hikmet Karaman'la penaltı atma konusunda tartışan Kweuke, Fenerbahçe karşısında kazanılan penaltı vuruşunu Deniz Kadah'ın isteğine rağmen kullanmadı. Deniz Kadah vuruştan faydalanamadı. Bu da haftanın ilginç enstantanesi olarak kayıtlara geçti.

GALATASARAY – OSMANLISPOR : 1-2

Son şampiyon Galatasaray lige bir türlü istediği başlangıcı yapamadı. Geçen hafta Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönen sarı-kırmızılı ekip, kendi sahasında ve seyircisi önünde Osmanlıspor’a 2-1 kaybetti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun takım 2-1 gerideyken Burak Yılmaz'ı oyundan alma kararı tartışma konusu oldu. Hamzaoğlu, geçen hafta da Burak Yılmaz'ı ilk 11'de tercih etmemişti. Osmanlıspor’u galibiyete götüren goller Serdar Deliktaş ve Gabriel Torje’den gelirken Galatasaray’ın tek golü Selçuk İnan’dan geldi.

KASIMPAŞA – M.BAŞAKŞEHİR : 1-0

Haftanın ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Kasımpaşa, 2. maçını da kayıpsız geçerken haftayı lider tamamladı. Ligde 8. sezonunu geçiren Medipol Başakşehir ise ilk kez 2 haftayı puansız geçti. Kasımpaşa'nın tek golünü kaydeden Arjantinli oyuncu Scarione Süper Lig'deki 30. golüne ulaştı. Kasımpaşa iki maçta 4 gol atarken henüz kalesinde gol görmeyen tek takım.

ANTALYASPOR – G.BİRLİĞİ : 3-1

Transfer döneminin hızlı ve sürpriz takımı Antalyaspor, ikinci haftayı da kayıpsız geçti. 1-0 geriye düşmesine rağmen Gençlerbirliği'ni 3-1 yenmeyi başaran Antalyaspor'da 1 gol kaydeden yıldız isim Eto'o, Türkiye kariyerindeki 2. maçında 3. golünü attı. Çaykur Rizespor'un ardından Antalyaspor'a da yenilen Gençlerbirliği, Stuart William Baxter'la yollarını ayırarak ligde teknik direktör değişikliğine giden ilk ekip oldu.

KAYSERİSPOR – T.KONYASPOR : 1-1

Ligin yeni ekibi Kayserispor, geçen seneden cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı müsabakada, Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. İki takım ilk haftayı da birer puanla kapatmıştı.Kayserispor'un bu sezon transfer ettiği Hollanda doğumlu gurbetçi oyuncusu Deniz Türüç, ikinci lig maçında golle tanıştı.

AKHİSAR BLD. – MERSİN İDMANYURDU : 2-0

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup etti. İlk hafta sahadan 1 puanla ayrılan Akhisar Belediyespor, bu galibiyetle puanın 4'e çıkardı. Ege temsilcisinde Hugo Rodallega ilk golünü atarken, Güray Vural ise kariyerinde ilk kez penaltıdan gol buldu. Üst üste 2. yenilgisini alan Mersin İdmanyurdu'nda ilk hafta Mehmet Taş'ın ardından bu hafta da Efe Özarslan kırmızı kartla cezalandırıldı.

ESKİŞEHİRSPOR – M.SİVASSPOR : 4-2

İlk hafta Fenerbahçe'ye yenilen Eskişehirspor, Galatasaray'dan 1 puan alan Medicana Sivasspor'u yenmeyi başardı. Yunan golcü Gekas'ın "hat-trick" yaptığı müsabakada rakibini 4-2 mağlup eden Eskişehirspor ilk gollerini atarken, ilk puanlarını da aldı. Gekas Türkiye kariyerinde 3. kez bir maçta 3 gol birden kaydetti.

BURSASPOR – GAZİANTEPSPOR : 0-1

Sezona şampiyon olduğu yıl takımda teknik direktör olarak görev yapan Ertuğrul Sağlam ile başlayan Bursaspor, 2. haftada da galibiyet alamadı. Uzatma bölümünde Muhammet Demir'in golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Gaziantepspor, ilk galibiyetini elde etti.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU (2.HAFTA)


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler