SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arsenal - Liverpool maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

Arsenal ile Liverpool, Lig Tv 3 canlı yayınında karşı karşıya geliyor. Arsenal – Liverpool Premier Lig maçı canlı yayınla Lig TV 3’ten izlenebilecek.

İngiltere Premier Ligi’nde Arsenal ile Liverpool kozlarını Emirates Stadı’nda paylaşıyor, zorlu maç Lig Tv 3’ten canlı yayınlanıyor. Arsenal – Liverpool maçı canlı yayınla Lig Tv 3 kanalından izlenebilecek. 24 Ağustos Pazartesi akşamı TSİ ile saat 22:00’de başlayacak maçı hakem Michael Oliver yönetecek. Çekişmeli geçmesi beklenen Premier Lig derbisi öncesi nefesler tutuldu. İngiltere’nin iki köklü ve ünlü takımının mücadelesinde çıkacak sonuç merakla bekleniyor.

Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal sezona West Ham United mağlubiyetiyle başladı. Geçen hafta ise Crystal Palace deplasmanında Olivier Giroud ve Damien Delaney (k.k) golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Arsenal’de hedef seyircisi önünde 3 puan. Geçtiğimiz sezon kendi evinde Liverpool’u 4-1 mağlup etme başarısı gösteren Arsenal bunu tekrarlamak amacında. Arsenal takımı, Liverpool ile karşılaştığı son 7 lig maçında sadece 1 mağlubiyet aldı.

Teknik direktörlüğünü Brendan Rodgers’ın yaptığı Liverpool ise sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Önce Stoke City deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyet, ardından Bournemouth karşısında aynı skorla gelen galibiyet taraftarları mutlu etti. Yıllardır Premier Lig şampiyonluğuna hasret olan Liverpool’da taraftarlar bu sefer umutlu. Joe Gomez, Danny Ings, James Milner, Firmino, Nathaniel Clyne, Adam Bogdan gibi oyuncularla kadrosunu zenginleştiren Liverpool’un zorlu Arsenal deplasmanında neler yapacağı merak konusu.

Arsenal takımında sakatlıkları bulunan Jack Wilshere, Welbeck ve Rosicky forma giyemeyecek. Liverpool cephesinde ise geçen hafta sakatlanan Jordan Henderson yok. Emre Can’ın orta sahada oynaması beklenirkenkaptanlık pazubandını James Milner taşıyacak.

ARSENAL – LİVERPOOL

STAT: Emirates

YAYIN: Lig Tv 3

HAKEM: Michael Oliver

ARSENAL: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Ramsey, Cazorla, Ozil, Sanchez; Giroud

LİVERPOOL: Mignolet; Clyne, Lovren, Skrtel, Gomez; Can, Milner, Coutinho, Lallana, Ibe; Benteke

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler