SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray son dakika transferleri ve gs transfer haberleri Mynet'te

Transfer sezonunun son günlerinde son dakika Galatasaray transfer haberleri bir hayli hareketli geçti. Transfer sezonunun kapanmasıyla gs transferleri netleşti. İşte 2015-2016 yaz sezonu Galatasaray transferleri...

Transferin son günlerinde son dakika transfer haberleri Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. 2015 – 2016 transfer sezonunun kapanmasının ardından Galatasaray transferleri de tamamlanmış oldu. İşte bu senenin gs transferleri... Transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren Galatasaray’da yönetim taraftarın eleştirilerinden nasibini aldı. Özellikle ezeli rakip Fenerbahçe’nin transferlerinin ardından kalınması ve sonrasında İbrahimoviç dedikodularının bir türlü giderilmemesi nedeniyle taraftarlar sosyal medyada yönetimi ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu topa tuttu.

Galatasaray, transferin son gününde görülmemiş bir hareketlilik yaşadı; 5 futbolcu gönderildi, 2 yeni isim kadroya katıldı. Melo, Telles, Dzemaili, Umut Gündoğan ve Ontivero'yu gönderen sarı kırmızılılar, Denayer ve Grosskeutz'u kadrosuna kattı.

Galatasaray’ın bu sezonki diğer yeni transferleri Akhisar’dan Bilal Kısa, Reading’ten Jem Paul Karacan, Real Madrid’ten Jose Rodriguez, Beşiktaş’tan Cenk Gönen oldu. Sarı-kırmızılıların flaş transferi ise Lukas Podolski. Arsenal’den transfer edilen yıldız futbolcu Almanya Milli Takımı’nın da değişmez isimlerinden.

Galatasaray’dan ayrılan oyuncular ise şu şekilde:

Felipe Melo (Inter)

Furkan Özçal (Kayserispor)

Alex Telles (Inter)

Gökhan Zan (---)

Nordin Amrabat (Malaga)

Goran Pandev (Genoa)

Aydın Yılmaz (Kasımpaşa)

Engin Baytar (---)

Emmanuel Eboue (---)

Emre Can Coşkun (Çaykur Rizespor)

Bruma (Real Sociedad)

Yekta Kurtuluş (Sivasspor)

Blerim Dzemaili (Genoa)

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler