SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş son dakika transferleri ve bjk transfer haberleri Mynet'te

Transfer sezonunun son günlerinde son dakika Beşiktaş transfer haberleri bir hayli hareketli geçti. Transfer sezonunun kapanmasıyla bjk transferleri netleşti. İşte 2015-2016 yaz sezonu Beşiktaş transferleri...

Transferin son günlerinde son dakika transfer haberleri Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. 2015 – 2016 transfer sezonunun kapanmasının ardından Beşiktaş transferleri de tamamlanmış oldu. İşte bu senenin bjk transferleri... Beşiktaş yeni sezona öncelikle teknik direktör değişikliği ile başladı. Teknik direktör Slaven Bilic’in ayrılması ve West Ham United ile el sıkışmasının ardından Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu.

Beşiktaş’ın yeni transferleri arasında birçok tecrübeli futbolcu bulunuyor. Gençlerbirliği’nden transfer edilen Dusko Tosic, Hoffenheim’dan kadroya katılan Andreas Beck takımı defansif yönden güçlendirme hamleleri oldu. Gremio’dan transfer edilen Luiz Rhodolfo’nun performansı ise büyük merak konusu.

Siyah-beyazlıları heyecanlandıran asıl transferler ise Ricardo Quaresma ile Mario Gomez oldu. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Portekizli yıldız Ricardo Quaresma yeniden Beşiktaşlı oldu ve yıldız futbolcuyu binlerce taraftar karşıladı. Alman golcü Mario Gomez de bjk transferleri arasında flaş transfer olarak basına yansıdı.

Takımdan ayrılan isimler ise şöyle oldu:

Tomas Sivok (Bursaspor)

Uğur Boral ( --- )

Atınç Nukan (Red Bull Leipzig)

Demba Ba (Shanghai Shensua)

Filip Holosko (Sydney)

Cenk Gönen (Galatasaray)

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler