SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Osmanlıspor maçı Lig Tv'den canlı izlenecek

Galatasaray ile Osmanlıspor mücadelesi bu akşam Lig Tv canlı yayınıyla futbol severlere ulaşacak. Spor Toto Süper Lig 2.hafta maçı Galatasaray – Osmanlıspor canlı yayın ile Lig Tv’den izlenebilecek.

Lig Tv canlı yayınında bu akşam Galatasaray – Osmanlıspor maçı izlenecek. Galatasaray bu akşam Türk Telekom Arena’da seyircisiyle buluşuyor. 2015-2016 sezonunda sahasında ilk kez oynayacak Galatasaray’ın rakibi Osmanlıspor. Spor Toto Süper Lig 2.haftasında Galatasaray – Osmanlıspor maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Saat 21:45’te başlayacak maç aynı zamanda Mynet Canlı Anlatım servisinden dakika dakika takip edilebilecek. Maçla ilgili son bilgiler, goller ve önemli pozisyonlar Mynet Canlı Anlatım servisinden izlenebilecek.

GALATASARAY – OSMANLISPOR MAÇI MYNET CANLI ANLATIM

Sezonu Sivasspor deplasmanında açan Galatasaray, lige 2-2 beraberlikle başladı. Deplasmanda 2-0 geriye düşmesine rağmen 1 puanı kurtarmayı başaran Galatasaray, hafta içinde İspanya’da Real Madrid ile bir hazırlık maçı oynadı. Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri; 93 gün aradan sonra İstanbul’da taraftarlarıyla buluşacak. Evindeki son lig maçını, geçen sezonun 33.haftasında Beşiktaş’a karşı oynayan sarı-kırmızılı ekip, 93 günün ardından yeniden Türk Telekom Arena çimlerine çıkacak.

MELO’NUN OYNAMASI BEKLENİYOR

Yeni sezondaki ilk galibiyetini almayı amaçlayan Galatasaray’da tek eksik Hamit Altıntop. Sakatlığı süren tecrübeli orta saha oyuncusu bu maçta forma giyemeyecek. Yaz döneminde uzun bir süre takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsiz olan Felipe Melo’nun ise bu maça forma giymesi bekleniyor.

OSMANLISPOR’DA WEBO YOK

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor ise hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Eski adı Ankaraspor olan ve iki sezon önce isim, logo, renk değişikliğine giden Osmanlıspor’da Pierre Webo ve sakatlığı süren Tonia Tisdell sarı-kırmızılı takıma karşı forma giyemeyecek.

GALATASARAY – OSMANLISPOR MUHTEMEL 11’LER

Stat: Türk Telekom Arena

Saat: 21:45

Yayın: Lig Tv & Mynet Canlı Anlatım

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Bilal, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

Osmanlıspor: Ahmet, Hakan, Numan, Soro, Tiago, Musa, Ndiaye, Aminu, Erdal, Torje, Serdar

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler