SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş – Trabzonspor maçı Lig Tv canlı yayınla izlenecek

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Trabzonspor mücadelesi Lig Tv’den canlı . Beşiktaş – Trabzonspor maçı 22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:45’te Lig Tv’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2.haftasında karşı karşıya gelecek ve bu keyifli maç Lig Tv’den canlı yayınlanacak. Lig Tv canlı yayınla izlenebilecek Beşiktaş – Trabzonspor maçı 22 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:45’te başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Beşiktaş taraftarları büyük ilgi gösteriyor. Maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Çimen yapacak. Lige iyi bir başlangıç yapan iki takımın mücadelesinin nasıl sonuçlanacağı büyük merak konusu.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI CANLI YAYINLA MYNET’TE

Beşiktaş – Trabzonspor maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde dakika dakika takip edilebilecek. Futbol severler, Beşiktaş – Trabzonspor maçıyla ilgili tüm detayları, golleri ve pozisyonları maç saatinde Mynet Canlı Anlatım sayfalarında bulabilecek.

BEŞİKTAŞ SEZONA İYİ BAŞLADI

Sezonun açılışını Mersin’de yapacan Beşiktaş; gollü geçen bir maçın ardından Mersin İ.Y takımını 5-2 mağlup etmişti. Cenk Tosun’un hat-trick yaptığı maçta diğer goller Olcay Şahan ve Kerim Frei’dan gelmişti. Bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşacak Kara-Kartal’da hedef 3 puan. Trabzonspor’a ligde 7 maçtır kaybetmeyen siyah-beyazlı ekip bu seriyi sürdürme amacında.

TRABZONSPOR’A RAKİP ESKİ DOST

Konuk ekip Trabzonspor ise sezonu Bursaspor karşısında açtı. Yeşil-beyazlı ekibi Erkan Zengin’in tek golüyle mağlup etmeyi başaran Trabzsonpor’da moraller yerine geldi. Sezona kötü bir başlangıç yapan ve UEFA Avrupa Ligi’nden çok erken elenen Trabzsonpor bu sezon gözünü lige çevirdi. Trabzsonpor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş bu maçta Beşiktaş’ın başında rakip olacak.

İki takım bugüne kadar lig tarihinde 84 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 32’sini Beşiktaş kazanırken 31 maçı Trabzonspor kazandı, 21 maç beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında son maç 2015 yılının Mayıs ayında Trabzon’da oynandı. Bu maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

STAT: Atatürk Olimpiyat

SAAT: 21:45

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Gökhan, Olcay, Cenk

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Okay, Mbia, Yusuf, Özer, Erkan, NDoye

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler