SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United – Newcastle United maçı canlı yayınla Lig Tv 3‘te

Premier Lig’de Manchester United ile Newcastle United karşı karşıya geliyor, zorlu mücadele Lig Tv 3’ten canlı yayınlanıyor. Manchester United- Newcastle United maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek.

Premier Lig’de 3.hafta heyecanı Manchester United – Newcastle United maçıyla canlı yayınla Lig Tv 3’te devam ediyor. Lig Tv 3 kanalından canlı yayınla izlenebilecek Manchester United ile Newcastle United karşılaşması, 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 14:45’te başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen maçı hakem Craig Pawson yönecek.

Louis Van Gaal yönetimindeki Manchester United, lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı şeytanlar ilk hafta Tottenham, ikinci hafta da Aston Villa’yı 1-0’la geçmeyi başardı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Belçika temsilcisi Club Brugge’u 3-1 mağlup eden Man.Utd., evinde Newcastle’ı da mağlup ederek galibiyet serisine yeni bir halka eklemek amacında. Manchester United. Newcastle United'la oynadığı son altı Premier Lig maçının beş tanesini kazandı.

Konuk ekip Newcastle United ise lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Tarihi büyük başarılarla dolu olan siyah-beyazlı kulüp, ilk hafta evinde Southampton ile 2-2 berabere kaldı. İkinci hafta ise deplasmanda Swansea’ya 2-0 kaybeden Newcastle’da bu maçta kırmızı kart gören Daryl Janmaat forma giyemeyecek.

İki takım arasında ligde oynanan son 3 maçı Manchester United kazanırken, bu maçlarda Man Utd. 8 gol attı, kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

MANCHESTER UNİTED – NEWCASTLE UNİTED

SAAT: 14:45

STAT: Old Trafford

YAYIN: Lig Tv 3

HAKEM: Craig Pawson

MANCHESTER UNİTED: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Januzaj, Depay, Rooney

NEWCASTLE UNİTED: Krul, Williamson, Mbemba, Coloccini, Haidara, Anita, Colback, Taylor, Wijnaldum, Thauvin, Cisse

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler