SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lig Tv izle kampanyalarıyla Konyaspor Galatasaray maçını izle

Digiturk Lig Tv izle kampanyalarıyla avantajlı fiyatlarla Lig Tv abonesi olmak çok kolay. Digiturk Lig Tv izle kampanyalarıyla Torku Konyaspor Galatasaray maçını izleyin Sezon başında indirimli fiyatlar sayesinde Lig Tv izlemek mümkün.

Lig Tv izlemek isteyenlere Digiturk’ten müjde. Digiturk’un avantajlı dönem kampanyalarıyla Lig Tv izlemek çok daha uygun. 2015-2016 sezonu Spor Toto Süper Lig’in başlamasıyla birlikte futbol severler Lig Tv izleme yollarını merak ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yıldız transferleri bu sene iştah kabarttı. Fenerbahçe’nin Nani ve Van Persie transferleri, Galatasaray’ın Podolski’yi kadrosuna katması, Beşiktaş’ın kadrosunu Mario Gomez ile güçlendirmesi rekabeti arttırdı ve Lig Tv abonesi olmak isteyenlerin sayısı arttı.

Digiturk’un avantajlı Lig Tv izle kampanyaları arasında “Sezon Açılışına Özel” kampanya bulunuyor. Sezon açılışına özel Lig Tv fiyatı ilk 2 ay boyunca ayda 49.99 TL. Bu kampanya kapsamında İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, TBL, Turkish Airlines Euroleague, Yetişkin Paketi ve Mobil Lig Tv 2 ay boyunca hediye. Kampanya İndirimli Dönem ve İndirimsiz Dönem olarak ikiye ayrılıyor. Spor severler bu dönemler için farklı Lig Tv paketleri seçebilirler. İşte “Sezon Açılışına Özel” kampanya paketleri:

KREDİ KARTIYLA ÜYE OLANLARA BÜYÜK İNDİRİM

Kredi kartıyla Lig Tv üyesi olmak isteyenlere de Digiturk büyük avantaj sunuyor. Lig Tv’ye kredi kartıyla üye olan kişiler; futbol heyecanını %25 indirimli yaşayacak ve lig maçlarını izleyebilecek. Üstelik 9 taksitle ödeme imkanları da mevcut. Kredi kartıyla Giriş Paketi + Süper Lig Paketi ve Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi satın almak mümkün.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler