SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atromitos – Fenerbahçe maçı canlı yayınla Tivibu Spor’da

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde Atromitos karşısına çıkıyor, zorlu maç Tivibu Spor’dan canlı yayınlanıyor. Atromitos – Fenerbahçe maçı canlı yayınla Tivibu Spor’dan izlenebilecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi perdesini Yunanistan’da Atromitos karşısında açıyor, zorlu maç Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanıyor. Atromitos – Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçı, bu akşam saat 21:00’de başlayacak ve Tivibu platformunda bulunan Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak. İtalyan hakem Daniele Orsato’nun yöneteceği maçta yardımcılıkları Lorenzo Manganelli ve Andrea Padovan yapacak. Fenerbahçe, Peristeri Stadı’nda oynanacak karşılaşma sonunda avantajlı bir skorla yurda dönme amacında. Vitor Pereira’nın öğrencilerinin bu akşam Tivibu Spor canlı yayınında neler yapacağı merak konusu. Atromitos – Fenerbahçe maçını MYNET Canlı Anlatım servisinden dakika dakika takip etmek de mümkün olacak.

TİVİBU SPOR FREKANS BİLGİLERİ VE İZLEME YOLLARI – TIKLA ÖĞREN

Sarı-lacivertli temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Shakhtar Donetsk’e elenerek UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu. Bu turu geçmesi halinde gruplara kalacak Fenerbahçe, Yunanistan deplasmanından 3 puanla dönme amacı taşıyor. Lige 2-0’lık Eskişehirspor galibiyetiyle başlayan ve moral depolayan sarı-lacivertlilerde eksik futbolcular can sıktı. Yunanistan deplasmanınad kırmızı kart cezalısı stoper Simon Kjaer forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül de bu maçta yok. Teknik direktör Pereira’nın yıldız futbolcu Van Persie’yi maçın ikinci yarısında oyuna sokması bekleniyor.

Michalis Grigoriou’nun çalıştırdığı Atromitos ise bir önceki turda İsveç takımı AIK’i 3-1 ve 1-0’lık iki galibiyetle elemeyi başardı. Henüz Yunanistan liginin başlamaması nedeniyle hazır olması beklenmeyen Yunan temsilcisi, evinde oynadığı son 22 maçı da kaybetmedi.

FENERBAHÇE AVRUPA’DA 193.RANDEVUDA

Bugüne dek Avrupa kupalarında farklı kulvarlarda 192 maça çıkan sarı-lacivertli kulüp, 67 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. 87 maçta sahadan boynu bükük ayrılan “Sarı-Kanarya”, 38 karşılaşmayı da berabere tamamladı. Bu maçlarda rakip fileleri 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 297 gol gördü.

ATROMİTOS – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

STAT: Peristeri

HAKEMLER: Daniele Orsato, Lorenzo Manganelli, Andrea Padovan (İtalya)

SAAT: 21.00

YAYIN: Tivibu Spor ve MYNET Canlı Anlatım

ATROMİTOS: Andrey Gorbunov, Kyriakos Kivrakidis, Sokratis Fytanidis, Mariano Bittolo, Nikos Lazaridis, Fernando Usero, Javier Umbides, Marcelinho, Pitu, Luis Brito, Stefano Napoleoni

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Bruno Alves, Caner Erkin, Josef de Souza, Raul Meireles, Luis Nani, Diego Ribas, Moussa Sow, Jose Fernandao

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler