SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United – Club Brugge maçı canlı yayınla Trt 1’de

Manchester United ile Club Brugge, kozlarını Old Trafford’da paylaşacak, mücadele canlı yayınla Trt 1’den izlenebilecek. Manchester United – Club Brugge maçı bu akşam Trt 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester United ile Club Brugge, Şampiyonlar Ligi play-off maçında karşılaşacak, zorlu mücadele canlı yayınla Trt 1’den izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi play-off maçlarında heyecan başlıyor. İngiliz devi Manchester United, bu akşam Belçika temsilcisi Club Brugge takımını konuk edecek. Old Trafford Stadı’nda saat 21:45’te başlayacak maçı Alman hakem Deniz Aytekin yönetecek. Manchester – United Club Brugge maçı canlı yayınla Trt 1’den izlenebilecek.

İngiltere Premier Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlayan Manchester United, Belçika temsilcisini de eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma amacında. Ligin açılış maçında Tottenham’ı, ikinci hafta da deplasmanda Aston Villa’yı 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Kırmızı-Şeytanlar, maçın mutlak favorisi durumunda. Man. Utd. bu sezon kadrosnua Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger, Matteo Darmian ve Sergio Romero gibi yıldız futbolcuları katmıştı.

Geçtiğimiz sezon Belçika Pro Lig Şampiyonluk Grubu’nu Gent’in arkasında ikinci sırada tamamlayan Club Brugge ise, play-off turlarında oynamaya hak kazanadı. 3.ön eleme turunda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’u eleyen Club Brugge, İngiliz devi karşısında sürpriz arayacak. Lige 4 maçta 7 puanla iyi bir başlangıç yapan Club Brugge, geçen sezonun kadrosundan Mathew Ryan ve Tom de Sutter gibi iki önemli futbolcusunu kaybetti.

MANCHESTER UNİTED – CLUB BRUGGE

STAT: Old Trafford

SAAT: 21:45

HAKEM: Deniz Aytekin

YAYIN: TRT 1

MANCHESTER UNİTED: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Herrera; Depay, Januzaj, Mata; Rooney

CLUB BRUGGE: Bruzzese; De Bock, Duarte, Mechele, Cools; Vasquez, Simons, Vormer, Dierckx; Diaby, Oulare

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler