SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid – Galatasaray maçını Smart Spor canlı yayınlayacak

Real Madrid ile Galatasaray kozlarını Santiago Bernabeu’da paylaşacak, mücadele canlı yayınla Smartspor’dan izlenebilecek. Real Madrid – Galatasaray maçı bu akşam D-Smart’ta bulunan Smartspor’dan canlı yayınlanacak.

Galatasaray dünya devi Real Madrid ile karşılaşacak, zorlu mücadele canlı yayınla Smartspor’dan izlenebilecek. Real Madrid – Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen futbolseverlerin D-Smart platformunda bulunan Smartspor kanalına üye olmaları gerekiyor. Real Madrid – Galatasaray hazırlık karşılaşması bu akşam Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. Saat 23:30’da başlayacak karşılaşma Real Madrid’in La Liga öncesi son ciddi karşılaşması olacak.

Spor Toto Süper Lig’e Sivasspor beraberliğiyle başlayan ve bu maçta iyi görüntüler sergilemeyen “Cim-Bom”, Real Madrid taraftarlarının karşısına çıkacak. Dünya devi Real Madrid ile oynanacak hazırlık maçı ile Şampiyonlar Ligi provası yapmak isteyen Hamzaoğlu’nun bu akşam sahaya as kadroyla çıkması bekleniyor.

Real Madrid ile Galatasaray bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bu maçların 5’ini Real Madrid kazanırken, 3’ünden galip ayrılan taraf Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Bernabeu’da bugüne kadar hiç galibiyet ya da beraberlik alamadı. İki takımın ilk karşılaşması 2000 yılında UEFA Süper Kupası finalinde gerçekleşmişti. Galatasaray, Jardel’in uzatma dakikalarında attığı golle Süper Kupa şampiyonu olmuştu.

50 BİNDEN FAZLA BİLET SATILDI

TSİ ile 23:30’da başlayacak Santiago Bernabeu Kupası maçı için 50 binden fazla bilet satıldığı açıklandı. Taraftarların çoğunun tatilde olmasına rağmen bu sayının bir hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Real Madrid’in lig öncesi son ciddi provasında sahaya ideal kadroyla çıkacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle verimli bir hazırlık kampı geçiremeyen Cristiano Ronaldo’nun da son önemli hazırlık maçında sahada yer alması bekleniyor. Teknik direktör Rafa Benitez’in, C.Ronaldo’yu ilk 11’de oynatması beklenirken, Benzema’nın yedek soyundurulacağı öğrenildi.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray bu maçta bazı as oyuncularından yoksun sahaya çıkacak. Sakatlıkları nedeniyle İspanya kafilesinde yer almayan Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Semih Kaya, Sinan Gümüş, Chedjou ve Felipe Melo forma giyemeyecek. Real Madrid'in Galatasaray karşısında bu kadroyla sahaya çıkması bekleniyor: Kiko Casilla, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Rafael Varena, Marcelo,Toni Kross, Casemiro, Gerath Bale, James Rodriguez, Modric ve Cristiano Ronaldo. Buna karşılık Galatasaray'ın kadrosu şöyle olacak: Ferdando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray GÜnter, Alex Telles, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Olcay Adın ve Lucas Podolski.

REAL MADRİD – GALATASARAY

STAT: Santiago Bernabeu

SAAT: 23:30

YAYIN: Smartspor

REAL MADRİD: Kiko Casilla, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Rafael Varena, Marcelo,Toni Kross, Casemiro, Gerath Bale, James Rodriguez, Modric, Cristiano Ronaldo

GALATASARAY: Ferdando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray GÜnter, Alex Telles, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Olcay Adın, Lucas Podolski

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler