SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City – Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

İngiltere Premier Ligi’nde Manchester City ile Chelsea arasında dev randevu canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek. İngiltere’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya gelecek.

İngiltere’de dev randevu Manchester City – Chelsea maçı canlı yayınla Lig Tv 3 kanalında. İngiltere Premier Ligi’nde haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele 16 Ağustos Pazar günü saat 18:00’de başlayacak ve Lig Tv 3’ten canlı yayınla izlenebilecek. Etihad Stadı’nda oynanacak karşılaşmada sezonun iki büyük şampiyonluk adayı karşı karşıya gelecek.

MANCHESTER CİTY – CHELSEA

STAT: Etihad

SAAT: 18:00

YAYIN: Lig Tv 3

MANCHESTER CİTY: Hart; Sagna, Kompany, Mangala, Clichy; Fernandinho, Toure, Silva, Navas, Sterling; Aguero

CHELSEA: Begovic; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Moses, Hazard, Willian; Costa

Manuel Pellegrini’nin çalıştırdığı Manchester City geçtiğimiz hafta lige galibiyetle başladı. Sezonu West Bromwich deplasmanında açan mavi-beyazlı ekip sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Manchester City’nin ilk yarıdaki iki golünü de Yaya Toure atarken, ikinci yarıdan Vincent Kompany skoru belirleyen golü kaydetti.

Jose Mourinho önderliğindeki Chelsea ise sezona sürpriz bir puan kaybıyla başladı. Son şampiyon Chelsea, sahasında Swansea ile 2-2 berabere kaldı. Oscar’ın golüyle 1-0 öne geçen Chelsea, Andre Ayew’in golüne engel olamadı ve skor 1-1 oldu. Federico Fernandez’in kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçen Chelsea, ikinci yarıda Courtois’in kırmızı kart görmesi ve ardından Gomis’in penaltıdan attığı golle 2-2’lik skora razı olmak zorunda kaldı.

Manchester City – Chelsea maçı 16 Ağustos Pazar günü saat 18:00’den itibaren Lig Tv 3 kanalından canlı yayınla izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler