SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana Demirspor – Karşıyaka maçı canlı yayınla Trt Spor’da

Adana Demirspor ile Karşıyaka, PTT 1.Lig’in ilk haftasında karşı karşıya gelecek, zorlu mücadele canlı yayınla Lig Tv 3 kanalından izlenebilecek. Adana Demirspor – Karşıyaka maçı 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22:00’de başlayacak.

Adana Demirspor ile Karşıyaka, PTT 1.Lig 2015-2016 sezonu ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Adana Demirspor - Antalyaspor maçı canlı yayınla Trt Spor’dan izlenebilecek. 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22:00’de başlayacak maçta hakem Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Baki Yiğit ve Samet Çiçek yapacak.

ADANA DEMİRSPOR – KARŞIYAKA CANLI İZLE – TIKLA

Geçen sezon uzun bir süre zirvede oturan fakat son haftalarda düşüş yaşayan ve play-off turlarında da Süper Lig bileti alamayan Adana Demirspor, yeni sezon yeni umutlarla başlıyor. Taraftarının desteğiyle bu sezon şanssızlığı yenip Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen Adana Demirspor’u Osman Özköylü çalıştıracak.

İzmir ekibi Karşıyaka ise lige bu sezon ezeli rakiplerinden Göztepe’nin gelmesiyle hedefi Süper Lig olarak belirledi. Süper Lig’de uzun yıllardır bir İzmir takımının olmaması nedeniyle PTT 1.Lig’de lokal bir rekabet oluştu. Bu sezon üç İzmir takımı Karşıyaka, Göztepe ve Altınordu bu ligde mücadel edecek.

ADANA DEMİRSPOR – KARŞIYAKA

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

SAAT: 22:00

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Baki Yiğit, Samet Çiçek

YAYIN: TRT SPOR

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler