SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir – Antalyaspor maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

Başakşehir ile Antalyaspor Süper Lig’in ilk haftasında karşı karşıya gelecek, zorlu mücadele canlı yayınla Lig Tv 3 kanalından izlenebilecek. Başakşehir - Antalyaspor maçı 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22:00’de başlayacak.

Başakşehir ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Başakşehir - Antalyaspor maçı canlı yayınla Lig Tv 3’den izlenebilecek. 15 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22:00’de başlayacak maçta hakem İlker Meral düdük çalacak. Meral’in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Ahmet Ayaz yapacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Antalyaspor’un flaş transferi Samuel Eto’o’nun da forma giymesi bekleniyor.

Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir, bu sezon kadrosuna tecrübeli oyuncular kattı. Maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayan Başakşehir takımından Rızvan Şahin, Ömer Can Sokullu ve Tayfun Pektürk ayrıldı. Kadroya yeni katılan isimler ise; Sokol Çikalleshi, Bekir İrtegün, Cenk Ahmet Alkılılç ve Emre Belözoğlu oldu.

Antalyaspor ise yazın transfer dedikodularıyla spor gündeminin flaş takımı oldu. Kadrosuna Samuel Eto’o gibi dünya çapında tanındık bir futbolcuyu katan Akdeniz ekibi, Ronaldinho’yu da transfer etmeye uğraşsa da başarılı olamadı. Eto’o’nun yanı sıra kadroya katılan diğer isimler Rıdvan Şimşek, Celustka, Etame ve Lazarevic oldu. Play-off maçları sonunda Süper Lig’e yükselen ve yıllardır süper Süper Lig özlemini dindiren kırmızı-beyazlı ekibin bu sene neler yapacağı büyük merak konusu.

BAŞAKŞEHİR – ANTALYASPOR

STAT: Başakşehir Fatih Terim

SAAT: 22:00

HAKEMLER: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz

BAŞAKŞEHİR: Ufuk, Uğur, Yalçın, Gençer, Ferhat, Emre, Badji, Visca, Mossoro, Doka, Cikalleshi

ANTALYASPOR: Ozan, Rıdvan, Ömer, Osman, Celustka, Kadir, Chico, Emrah, Serdar, Lazarevic, Eto'o

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler