SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor – Galatasaray maçı Lig Tv'den canlı yayınla izlenebilecek

Sivasspor ile Galatasaray kozlarını Sivas’ta paylaşacak, zorlu maç canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Yeni sezonda ilk kez sahne alacak Galatasaray’ın performansı merakla bekleniyor. İşte muhtemel 11’ler...

Süper Lig’de sezonun ilk haftasında Sivasspor – Galatasaray maçı Lig Tv’den canlı yayınlanacak. Sivasspor ile Galatasaray’ın ilk hafta karşılaşması canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. 2015-2016 sezonu açılış haftasında son şampiyon Galatasaray Sivas’da sahneye çıkacak. Galatasaray’ın Sivasspor karşısında vereceği mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serdar Diyadin yapacak. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak maç saat 22:00’de başlayacak. Galatasaray’ın yeni transferlerinin de bu maçta boy göstermesi bekleniyor.

SİVASSPOR – GALATASARAY CANLI ANLATIM MYNET SPOR’DA

Son şampiyon Galatasaray sezonu Sivas’ta açıyor. Geçen hafta Süper Kupa finalinde Bursaspor’u mağlup ederek sezona kupayla başlayan sarı-kırmıızılı ekip, ligin ilk maçında da Sivasspor’u mağlup ederek lige 3 puanla başlama amacında. Hamza Hamzaoğlu ve oyuncularının neler yapacağı büyük merak konusu. Sözleşmesi yeniden uzatılan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Semih Kaya, Sinan Gümüş, Eray İşcan ile kırmızı kart cezalısı olan Emre Çolak; Sivasspor karşısında forma giyemeyecek.

GALATASARAY-SİVASSPOR 21’İNCİ RANDEVUDA

Galatasaray ile Sivasspor ligde 21’inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 20 karşılaşmanın 14’ünü sarı-kırmızılı ekip kazanırken, 3 maçı Sivasspor kazandı, 3 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın attığı 41 gole Sivasspor 21 golle cevap verdi. Sivas’ta yapılan maçlarda ise Galatasaray’ın yaşadığı puan kayıpları dikkat çekti. Sivas’ta oynanan 10 maçın 4’ünü Galatasaray kazanırken 3’ünü Sivasspor kazandı, 3 maç ise berabere bitti.

GALATASARAY SEZONU BÖYLE AÇIYOR

Son şampiyon Galatasaray, lige başlangıç maçlarında sahadan iyi skorlarla ayrılıyor. Galatasaray’ın lig tarihindeki açılış maçları karnesinde 39 galibiyet, 11 yenilgi ve 7 beraberlik bulunuyor. Galatasaray geçen sezonki ilk hafta maçında deplasmanda Bursaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

GALATASARAY’IN EN’LERİ

Lig tarihindeki 58. sezonuna girecek olan Galatasaray, geride kalan 57 sezonda 20 kez şampiyonluk sevincini yaşadı. Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın önünde, en fazla şampiyonluk sayısı olan takım ünvanını elinde bulunduruyor. Ligdeki en kötü derecesi 11’incilik olan sarı-kırmızılılar, en farklı galibiyetlerini 8-0’lık skorlarla Altınordu ve Ankaragücü karşısında aldı.

SİVASSPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

STAT: Sivas 4 Eylül

SAAT: 22:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Fatih, Burhan, Hakan, Adem, Abalo, Aatif, Batuhan

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Bilal, Selçuk, Yasin, Podolski, Sneijder, Burak

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler