SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona – Sevilla Süper Kupa finali Trt 1'den canlı yayınla izlenebilecek

UEFA Süper Kupa finali Barcelona – Sevilla maçı canlı yayınla Trt 1 ekranlarından izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla kozlarını Tiflis’te paylaşacak.

UEFA Süper Kupa finalinde bu akşam Barcelona ile Sevilla takımları karşı karşıya gelecek. Barcelona – Sevilla maçı canlı yayınla Trt 1’den izlenebilecek. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te oynanacak UEFA Süper Kupa finali Avrupa’nın en büyüklerini ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Barcelona ile son UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren Sevilla’nın karşı karşıya geleceği Süper Kupa finali Trt 1 kanalından canlı yayınlanacak. İki İspanyol kulübünün mücadelesi saat 21:45’te başlayacak. Maçı İskoç Futbol Federasyonu’ndan William Collum yönetecek. Boris Paichadze Dinamo Arena'da oynanacak 90 dakikanın ardından maçı kazanan takım UEFA Süper Kupası’nın sahibi olacak. Mücadele eşitlikle sonuçlanırsa uzatma devrelerine geçilecek. Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmazsa penaltı atışları sonunda kupa kazananı belirlenecek.

2014 – 2015 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus ile karşılaşan Barcelona, rakibini 3-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü. Barcelona’nın gollerini Ivan Rakitic, Luis Suarez ve Neymar kaydetmişti. Katalan ekibinde Neymar kadroda yer almıyor. Kulübe bu sezon transfer olan milli oyuncumuz Arda Turan ve Alexis Vidal ise, kafilede yer almalarına rağmen kulübün transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecekler. Sakatlıkları süren Douglas, Alba ve Adriano da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Ukrayna takımı Dnipro ile karşılaşmıştı. Dişli rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Sevilla, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olmanın sevincini yaşamıştı. Sevilla'da sakatlıkları süren Pareja ve Bacca karşılaşmada oynayamayacak.

BARCELONA – SEVİLLA MAÇI MUHTEMEL 11’LER

SAAT: 21:45

CANLI YAYIN: TRT 1

STAT: Boris Paichadze Dinamo Arena

BARCELONA: Ter Stegen; Alves, Pique, Mascherano, Mathieu; Iniesta, Rakitic, Busquets; Pedro, Suarez, Messi

SEVİLLA: Rico; Mariano, Rami, Carrico, Tremoulinas; Krychowiak, Banega, Iborra; Vitolo, Immobile, Gameiro

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler