SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United – Tottenham maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

İngiltere Premier Lig perdesi açılıyor. İngiltere’de futbol heyecanı Manchester United – Tottenham maçıyla yeniden başlıyor. 2015-2016 sezonu ilk maçı olan Manchester United – Tottenham karşılaşması Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak.

İngilitere Premier Lig yeni sezonu Manchester United – Tottenham maçıyla başlıyor. İngiltere’de 2015-2016 sezonu ilk maçı Manchester United – Tottenham bugün saat 14:45 itibariyle Lig Tv 3 kanalından canlı yayınlanacak. Old Trafford Stadı’nda oynanacak karşılaşmada iki takım da yeni transferleriyle sahaya çıkacak. Sezonun şampiyonluk adaylarından Manchester United’ın, yeni sezona nasıl bir giriş yapacağı büyük merak konusu.

Manchester United yeni transferlerle Old Trafford çimlerine ayak basacak. Yaz sezonunu hareketli geçiren Kırmızı Şeytanlar, PSV Eindhoven takımından Memhis Depay, Bayern Münih’den Bastian Schweinsteiger, Torino’dan Matteo Darmian ve Sampdoria’dan Sergio Romero’yu renklerine bağladı. Nani, Van Persie, Di Maria gibi isimlerle ise yollar ayrıldı. Manchester United, geçen sezonun ilk haftasında Old Trafford'da Swansea'ye kaybetmiş ve 1972/73 sezonundan bu yana ilk kez bir sezonun açılışında evinde mağlup olmuştu.

Geçen sezonu 5. sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Tottenham’da ise giden oyuncular gelenlerden çok oldu. Holtby, Capoue, Ekotto, Paulinho ve Younes Kaboul takımdan ayrıldı. Tottenham’ın yeni transferleri; Almanya’nın Köln takımından Kevin Wimmer, Burnley’den Kieran Trippier ve Atletico Madrid’den Alderweireld oldu.

MANCHESTER UNİTED – TOTTENHAM

SAAT: 14:45

YAYIN: Lig Tv 3

MANCHESTER UNİTED: Romero; Darmian, Jones, Smalling, Shaw; Carrick, Schneiderlin; Young, Memphis, Mata; Rooney

TOTTENHAM: Lloris; Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Bentaleb, Dembele, Chadli, Eriksen, Lamela, Kane

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler