SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe maçı Digiturk'ten canlı yayınla izlenebilecek

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ikinci maçında Shakhtar Donetsk takımına konuk olacak. Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe maçı canlı yayınla Digiturk’ten izlenebilecek.

Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi karşısında tur arayacak, Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe maçı canlı yayınla Digiturk’ten izlenebilecek. Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Fenerbahçe, 0-0 biten ilk maçın rövanşında tur peşinde olacak. Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu maçı bu akşam saat 21:45’te başlayacak. Zorlu maçı Alman Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını Kleve ve Steuer yapacak. Fenerbahçe’nin eleme maçı Digiturk platformu İzle Öde servislerinden canlı yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen ve Digiturk’u olan futbolseverlerin ekstra 30 TL tutarında ödeme yapmaları gerekiyor.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi macerasını Mynet’ten de takip edebilirsiniz. Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe rövanş maçının canlı anlatımı MYNET Canlı anlatım servisinden takip edilebilecek. Maçın dakika dakika canlı anlatımı ve önemli pozisyonlarını MYNET Canlı Anlatım servisinde bulacaksınız.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Kadıköy’deki ilk maçın 0-0 tamamlanmasının ardından gözler ikinci maç sonunda Fenerbahçe’nin nasıl tur atlayacağı sorusuna çevrildi. Fenerbahçe, Ukrayna’da alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberliklerde adını bir üst tura yazdıracak. Maçın 90 dakikası 0-0 sona ererse, karşılaşma 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da galibiyetin dışında gollü beraberlikler Fenerbahçe'yi üst tura çıkartırken, 120 dakika sonunda gol olmazsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. Ukrayna’daki iç savaş nedeniyle geçen seneden bu yana lig ve Avrupa maçlarını Kiev ile Lviv'de oynayan Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'yi Lviv'de ağırlayacak.

SHAKHTAR DONETSK – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

STAT: Lviv Arena

SAAT: 21:45

YAYIN: Digiturk & MYNET Canlı Anlatım

HAKEM: Felix Zwayer

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov, Srna, Ordets, Kucher, Azavedo, Stepanenko, Malyshev, Taison, Alex Teixeira, Marlos, Eduardo

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Meireles, Josef, Nani, Diego, Van Persie, Fernandao

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler