SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşması Shakhtar Donetsk maçı bu akşam saat 21.00’de. Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön eleme maçları oynayacak Fenerbahçe bu akşam Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında galibiyet arayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda saat 21:00’de başlayacak Fenerbahçe – Shakhtat Donetsk maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Maç Anlatımı sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Maç Anlatımı’nda maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak Fenerbahçe, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

FENERBAHÇE – SHAKHTAR DONETSK MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Manuel Jorge Moreira Sousa’nın yöneteceği Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk maçı 28 Temmuz Salı günü saat 21:00’de başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra D-Smart platformunda bulunan Smart Spor kanalından da izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler