SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk maçı Smart Spor'dan canlı yayınlanacak

Fenerbahçe yeni sezonun ilk resmi maçında sahasında Shakhtar Donetsk’i konuk edecek. Fenerbahçe – Shakhtar Donetsk Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu maçı canlı yayınla Smart Spor’dan izlenebilecek.

Fenerbahçe yeni sezonu resmen Shaktar Donetsk karşısında açıyor. Fenerbahçe’nin Shaktar Donetsk maçı canlı yayınla Smart Spor’da. Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunun ilk resmi maçında sahasında Shakhtar Donetsk’i konuk edecek. Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisiyle karşılaşacak olan Fenerbahçe, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i mağlup etmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekipte Nani, Van Persie, Kjaer ve Fernandao gibi yeni yıldızların neler yapacağı da merak konusu. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak maç saat 21:00’de başlayacak. Maçın hakemi Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Manuel Jorge Moreira Sousa. Zorlu mücadele D-Smart platformunda bulunan Smart Spor kalanından izlenebilecek. Maçı ayrıca Mynet Canlı Anlatım sayfasından dakika dakika takip etmek mümkün olacak.

FENERBAHÇE – SHAKHTAR DONETSK CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni sezona flaş transferlerle giren sarı-lacivertli ekip bu maç öncesi oldukça iddialı. Nani, Van Persie, Fernandao, Kjaer gibi yıldız isimleri transfer eden ve yeni sezon için Şampiyonlar Ligi’ni hedeflediğini ortaya koyan Fenerbahçe, Ukrayna ekibi karşısında avantaj arayacak. Bu maç, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira’nın da ilk sınavı olacak.

Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ise bu sezon önemli futbolcularını kaybetmesine rağmen oturmuş takım kimliğiyle dikkat çekiyor. Ukrayna’da yaşanan savaştan dolayı maçlarını Lviv Arena’da oynayan Shakhtar, rövanş için ülkesine avantajlı bir skorla dönmeyi amaçlıyor.

LUCESCU’DAN FENERBAHÇE’YE ÖVGÜ

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu da maç öncesi yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’de ve İstanbul’da yeniden olmaktan mutlu olduğunu söyleyen ve buradan iyi anılarla ayrıldığını belirten Lucescu, “İlk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını istemezdim. Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını gördük, onlar da bizim nasıl oynadığımızı gördü. Başlarında tecrübeli bir teknik adam var. Fenerbahçe ünlü bir takım ama biz de iyi ve organize bir takımız" dedi.

FENERBAHÇE – SHAKHTAR DONETSK MUHTEMEL 11’LER

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu

SAAT: 21:00

YAYIN: Smart Spor (D-Smart) & MYNET Canlı anlatım

HAKEM: Manuel Jorge Moreira Sousa

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Kjaer, Caner (Hasan Ali), Mehmet Topal, Josef de Souza, Nani, Diego, Sow, Fernandao

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov, Shevchuk, Malishev, Ordets, Rakitskiy, Fred, Bonfim, Kobin, Teixeira, Gladkiy, Freda

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler