SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ibrahimovic, Galatasaray transfer haberleri gündeminde

Galatasaray transfer haberlerinde gündem Ibrahimovic. Mynet spor sayfalarından Galatasaray transfer haberleri takip edilebilir. Galatasaray – Ibrahimovic dedikodusu günlerdir sosyal medyada konuşulan konuların başında geliyor. Ibrahimovic Galatasaray’a gelecek mi?

Galatasaray transfer haberleri adeta sosyal medyayı salladı. Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic ile ilgilendiği ve transfer edeceği iddiası, Galatasaray taraftarları arasında büyük heyecan yarattı. Ibrahimov, gs transfer haberleri arasında başı çekiyor. Galatasaray transfer haberleri arasında diğer öne çıkan isimler Telles ve Medel.

IBRAHİMOVİC GALATASARAY’A GELECEK Mİ?

Ibrahimovic Galatasaray’a çok yakın. PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İsveçli yıldız futbolcu için Milan’ın devreden çıktığı iddia edildi. Sky Sport'un haberine göre, Yıldız futbolcuyla birlikte anılan Milan'ın yeni hissedarı Bee Taechaubol'un 33 yaşındaki yıldızın transferine onay vermediği iddia edildi. Galatasaray-İbrahimovic flörtü Avrupa basınının da ilgisini çekti. İngiliz ve İtalyan basını, Zlatan'ı manşetlerine taşırken, İngiltere'nin köklü mecralarından Daily Express, "Manchester United'ın hedefi, Galatasaray'a katılıyor" diye yazdı. İtalyan basınına göre ise Galatasaray, Zlatan İbrahimovic'i transfer etmek için büyükçe bir sözleşme masaya koydu.

GALATASARAY TARAFTARLARINDAN IBRAHİMOVİC KAMPANYASI

Galatasaraylı taraftarlar İsveç Milli Takımı ve PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in transfer edilmesi için kolları sıvadı. Sosyal medyadan Ibrahimovic'i takımda görme istekleri yüksek sesle dile getiren taraftarlar dört bir koldan yönetime Zlatan ismini haykırırken bir de imza kampanyası başlattılar. "Zlatan İbrahimovic Galatasaray'a transfer edilsin" başlığı ile açılan kampanyaya binlerce kişi katıldı.

TELLES TAKIMDAN YOLCU

Sezona 26 oyuncuyla girme planı Hamza Hamzaoğlu, elden çıkarabileceği oyuncuların listesini hazırladı bile. Şu anda idmanlara 29 oyuncu ile çıkan Galatasaray, Melo’nun ayrılması halinde Telles ve Dzemali’yi de gözden çıkaracak. Telles’in iyi bir teklif gelmesi halinde satılması bekleniyor.

MEDEL DEFTERİ KAPANDI

Inter ve Galatasaray arasında, Felipe Melo – Garry Medel takası konuşulurken, Inter’in Medel için ekstra bonservis istemesi işleri bozdu. Inter’in 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesinin ardından Galatasaray bu takastan vazgeçti. Hamzaoğlu, Medel konusunda, “O parayı asla verdirmem. Parayla alacaksak başka bir futbolcuyu alırız. Çok agresif ve Türkiye’de çok fazla kart görme potansiyeli var” dedi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler