SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray transfer haberlerinde gündem Huntelaar

Spor gündeminde öne çıkan Galatasaray transfer haberleri, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırıyor. Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’da transfer haberleri hız kesmiyor. Galatasaray’da gündem Huntelaar transferi.

Galatasaray transfer haberleri yaz sezonunda gündem oluşturmaya devam ediyor. Galatasaray’ın transfer listesi bir hayli kabarık. Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki sezon için kadrosuna güç katmayı amaçlıyor. Spor gündeminde öne çıkan Galatasaray transfer haberleri arasında Huntelaar ismi göze çarpıyor. Hollandalı golcü futbolcu Klaas Jan Huntelaar’ın takıma katılma ihtimali Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Fiorentinalı Mario Gomez ve Schalke 04 forması giyen Jefferson Farfan da Galatasaray transfer gündeminde yer alıyor. Melo’nun takımda kalıp kalmayacağı da büyük merak konusu. İşte spor gündeminde öne çıkan Galatasaray transfer haberleri ve son dakika Galatasaray transfer dedikoduları...

KLAAS JAN HUNTELAAR’DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray, forvet transferi için rotayı Hollandalı futbolcu Klaas Jan Huntelaar’a çevirdi. Podolski transfernin ardından forvete takviye yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekipte gündem Huntelaar. Hollandalı futbolcu ise Galatasaray’a transferi ve geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı. “"Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini ben de duydum. Bu tip nabız yoklamalar ya da spekülasyonlar her zaman olur.” diyen Huntelaar, şu anda Schalke kulübünü düşündüğünü söyledi. Gelecekte yaşamadığını sadece anı düşündüğünü belirten Huntelaar; “Açıkçası burada rahatım yerinde. Geçen kış kulübümle olan kontratımı uzattım. Tabii futbolda gelecekte ne olacağını, sırada sizi neyin beklediğini bilemezsiniz. Ben de çok ilerisini düşünmüyorum.” diye konuştu.

GALATASARAY’IN HEDEFİNDE GOMEZ VE FARFAN

Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin ardı ardına yaptığı bomba transferlerle taraftarlarının öfkesini üzerine çeken Galatasaray yönetimi transfer harekatı başlattı. Galatasaray’ın hedefindeki yeni isimler Mario Gomez ve Jefferson Farfan. Fiorentina ile sözleşmesi devam eden Mario Gomez için idari menajer Cenk Ergün İtalya’ya gitti. İtalyan kulübünün ücreti makul seviyelere çekmeye yanaştığı belirtilirken, fiyattaki pürüzlerin giderilmesi halinde Mario Gomez sarı-kırmızılı formayı giyebilir. 30 yaşındaki Perulu futbolcu Jefferson Farfan için de Schalke’nin satışa hazır olması transferi kolaylaştırıyor. Copa America’da sağlıklı ve iyi bir görüntü çizen Farfan için temaslara hız verildi.

SÜRPRİZ TRANSFER CAROLE

Galatasaray’dan defansa sürpriz takviye Carole oldu. Fransa 2.Ligi’nde Troyes kulübünde top koşturan Lionel Carole sarı-kırmızılı takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sol bek ve stoper mevkilerinde oynayabilen Carole, kısa süreli Benfica macerasının ardından Troyes’e dönmüş ve yıllarca orada top koşturmuştu.

MELO – CRUZEİRO FLÖRTÜ BREZİLYA BASININDA

Brezilya’nın Globo Esporte gazetesi Felipe Melo’nun, yakın bir arkadaşıyla yaptığı Whatsapp konuşmasını yayınladı. Brezilyalı yıldız, burada Cruzeiro’dan bir transfer teklifini aldığını doğruluyor.

Haberi okumak için tıklayınız...

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler