SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray transfer gündeminde Gökhan İnler bulunuyor

Galatasaray transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunurken, bu seferki hedef Napoli forması giyen Gökhan İnler.

Galatasaray transfer haberlerinde gündem Napoli forması giyen Gökhan İnler. Fanatik gazetesinin haberine göre, Galatasaray ile Napoli arasında Gökhan İnler transferi ile ilgili görüşmeler sürüyor. Felipe Melo ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray’da amaç orta sahayı takviye etmek. Haberde, Galatasaray yönetiminin Napoli ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Gökhan İnler transferi için 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği belirtiliyor. Napoli’nin ise 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.

İNLER’DEN GALATASARAY’A YEŞİL IŞIK

Yıllardır Napoli forması giyen Gökhan İnler’in, son yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında kulüpten ayrılmayı kafasına koydu. Takımın başına Sarri’nin gelmesinin ardından takımda ikinci plana düşen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu takımdan ayrılmak istediğini kulübe iletti. Galatasaray ise bu transferi sonlandırmak için Felipe Melo’da durumun netleşmesini bekliyor.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler