SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo

Fenerbahçe Yönetimi Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile her konuda anlaştı ve Terraneo Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü oldu. "Guiliano Terraneo kimdir?" sorusunun yanıtı haberimizde.

Önümüzdei sezon futbol takımının idaresinde köklü değişikliklere hazırlanan Fenerbahçe, Giuliano Terraneo ile anlaştı. Giuliano Terraneo, Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü oldu. Teknik direktörden önce takımın başına bir sportif direktör getirmek için harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, İstanbul’a çağırdığı İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile her konuda anlaştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın futbol takmının yönetiminde profesyoneller ile çalışma isteğinin bu kararda etkili olduğu belirtildi. Hafta sonu yapılacak kongrenin ardından ise takımın yeni teknik direktörünün isminin açıklanması bekleniyor.

GİULİANO TERRANEO KİMDİR?

Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo futbolculuk döneminde İtalya’nın önde gelen kulüplerinde top koşturdu. Torino, Milan, Lazio gibi kulüplerde futbol oynayan ve birçok başarıya imza atan İtalyan Terraneo, futbolculuk hayatından sonra da sportif direktörlük kariyerine başladı. İnter ve Lazio gibi iki İtalyan devinde sportif direktörlük görevini yürüten Terraneo, şimdi de Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler