SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor – Adana Demirspor maçı Trt Spor'dan canlı yayınlanacak

PTT 1.Lig play-off ilk maçında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği play-off turunda oynanacak Antalyaspor – Adana Demirspor maçı Trt Spor'dan canlı yayınlanacak.

Antalya’da play-off heyecanı. PTT 1.Lig play-off turu yarı final ilk maçında Antalyaspor ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig’e yükselme mücadelesinde sonucu merakla beklenen Antalyaspor – Adana Demirspor maçı canlı yayınla Trt Spor kanalından izlenebilecek. 28 Mayıs Perşembe akşamı Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda saat 21:30’da başlayacak zorlu karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yapacak. Bu maçta Antalyaspor ev sahibi tribün kapatma cezası nedeniyle seyirci desteğinin bir kısmından mahrum kalacak.

Yusuf Şimşek yönetimindeki Antalyaspor, lige fırtına gibi bir başlangıç yapmış ve ilk 8 maçta mağlubiyet yüzü görmemişti. Fakat ligin ortalarında arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve son 6 haftada alınan yalnızca 6 puan nedeniyle Antalyaspor geriledi, sezonu beşinci sırada bitirdi.

Ünal Karaman’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Adana Demir, ligin son haftalarında ortaya koyduğu kötü performansla ilk iki fırsatını elinin tersiyle itti. Son haftalara ikinci sırada giren Adana Demir oynadığı son 6 maçta 2 puan toplayarak ikincilik koltuğunu Osmanlıspor’a kaptırdı ve doğrudan Süper Lig’e yükselme fırsatını kaçırdı. İki takım arasında bu sezon oynanan iki maç da 1-1 sonuçlanmıştı.

ANTALYASPOR – ADANA DEMİRSPOR

STAT: Akdeniz Üniversitesi Stadı

SAAT: 21:30

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler