SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samsunspor – Albimo Alanyaspor maçı Trt Spor'dan canlı yayınlanacak

PTT 1.Lig play-off heyecanı başlıyor. Samsunspor ile Albimo Alanyaspor, play-off yarı final ilk maçında Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Samsunspor – Albimo Alanyaspor maçı canlı yayınla Trt Spor’dan izlenebilecek.

Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği PTT 1.Lig play-off maçları başlıyor. Samsunspor ile Albimo Alanyaspor kozlarını Samsun 19 Mayıs Stadı’nda paylaşacak. Samsunspor – Albimo Alanyaspor PTT 1.Lig play-off ilk maçı Trt Spor’dan canlı yayınlanacak. Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Mehmet Metin hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma, 28 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00’da başlayacak. İki takım arasında bu sezon iki maç oynandı. Alanyaspor kendi evindeki maçı 1-0 kazanırken, Samsunspor da kendi evinde aynı tarifeyi uyguladı.

Erhan Altın yönetimindeki Samsunspor sezonu altıncı sırada tamamladı. Ligin ilk yarısında etkili bir performans gösteremeyen Karadeniz ekibi, ikinci yarıda arka arkaya aldığı galibiyetler ve yenilmezlik serileriyle play-off potasına son sıradan da olsa katılmayı başardı.

Albimo Alanyaspor ise uzun bir süre ilk iki mücadelesi verse de ligin son bölümlerinde nefesi yetmedi. Antalya ekibi ligi üçüncü sırada tamamladı. Hüseyin Kalpar’ın çalıştırdığı Alb. Alanyaspor, Samsunspor deplasmanından avantajlı bir skorla evine dönmeye çalışacak.

SAMSUNSPOR – ALBİMO ALANYASPOR

STAT: Samsun 19 Mayıs

SAAT: 19:00

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler