SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Ülker – Galatasaray LH maçı Lig Tv 3'ten canlı yayınlanacak

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LH, TBL play-off serisi üçüncü maçında yeniden karşı karşıya geliyor. Kazanan takımın bir üst tura yükseleceği Fenerbahçe Ülker – Galatasaray LH maçı Lig Tv 3 kanalından canlı yayınla izlenebilecek.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off serisi çeyrek finalinde heyecan dorukta. Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LH takımları serinin üçüncü maçında karşı karşıya gelecek. 1-1 devam eden seride bu maçı kazanan takım yarı finale yükselecek. Fenerbahçe Ülker – Galatasaray LH maçı canlı yayınla Lig Tv 3 kanalından izlenebilecek. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21:00’de başlayacak. Çeyrek final play-off serilerinde sonucu merakla beklenen bu eşleşmenin üçüncü maçını; Emin Moğulkoç, Aytuğ Ekti, Serkan Emlek hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LH arasında seride 1-1 eşitlik bulunuyor. Bu akşam oynanacak ve Lig Tv 3 kanalından canlı yayınlanacak maçı kazanan takım yarı finale yükselecek, Pınar Karşıyaka – Banvit serisinin kazananıyla eşleşecek.

TBL Play-off çeyrek final ilk maçı Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanmıştı. O maçta oyunu domine eden Fenerbahçe Ülker, rakibini 93-67 gibi farklı bir skorla mağlup etmiş ve seride 1-0 öne geçmişti. Bogdanovic attığı 15 sayıyla takımının en skorer ismi olmuş ve galibiyete imzasını atmıştı. Galatasaray LH’de ise Young’ın attığı 15 sayı mağlubiyeti engelleyemedi.

Çeyrek finalin ikinci maçı ise bu sefer Galatasaray LH’nin sahasında oynanmıştı. Son anına kadar büyük çekişme içerisinde geçen maçı Galatasaray LH 70-69 kazanmış ve seride durumu eşitlemişti. Bu maçta Sinan Güler etkileyici bir performansa imza atmış ve rakip potaya 20 sayı bırakmıştı.

Ezeli rakipler arasında bugüne kadar oynanan 128 maçın 65’ini Fenerbahçe kazanırken, 63 maçı sarı-kırmızılılar kazandı.

FENERBAHÇE ÜLKER – GALATASARAY LH

SALON: Fenerbahçe Ülker Sports Arena

SAAT: 21:00

YAYIN: Lig Tv 3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler