SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Fenerbahçe maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışındaki önemli Başakşehir maçı bu akşam saat 20.00’de. Başakşehir - Fenerbahçe maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bu akşam İst. Başakşehir karşısında galibiyet arayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak Başakşehir - Fenerbahçe maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Maç Anlatımı sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Maç Anlatımı’nda maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Başakşehir – Fenerbahçe maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Maç eksiğiyle lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Fenerbahçe puan kaybettiği takdirde Galatasaray şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk umutlarını son maça taşıyacak ve Galatasaray’ın yenilmesini bekleyecek.

BAŞAKŞEHİR – FENERBAHÇE MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği Başakşehir - Fenerbahçe maçı 25 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra Lig Tv’den de izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler