SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder atıyor, Galatasaray maçlarını kazanıyor

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, bu sezon attığı goller ve sergilediği performansla takımının şampiyonluk yolundaki en önemli silahı oldu. Sneijder gol attıkça Galatasaray da kazanıyor. Sneijder, Beşiktaş maçında ikinci gole imzasını attı ve Galatasaray sahadan yine 3 puanla ayrıldı.

Wesley Sneijder gol attıkça Galatasaray da kazanıyor. Galatasaray bugüne kadar Sneijder'in gol attığı 15 lig maçını da kazandı. Sneijder’in ayağı uğurlu geliyor. Galatasaray’ın Hollandalı yıldız futbolcusu Sneijder, ortaya koyduğu performansla şampiyonluğa koşan takımın en önemli kozu oldu. 2012-13 sezonu devre arasında sarı-kırmızılı takıma transfer olan ve ilk 11’in değişmez ismi haline gelen Sneijder, Galatasaray formasıyla ilk golünü 4-2 biten Orduspor maçında kaydetmişti. O devre toplamda 3 gole imza atan Sneijder’ın gol attığı maçlarda Galatasaray puan kaybetmedi.

2013-2014 sezonunda da tablo değişmedi. 8 maçta 12 gol kaydeden Sneijder, gol attığı maçların tümünde galibiyet sevinci yaşadı.

Bu sezon kritik anlarda aldığı sorumluluk ve gösterdiği performansla takımın vazgeçilmez bir oyuncusu haline gelen Sneijder, rakip filelere 10 gol bıraktı. Türk Telekom Arena’da oynanan Fenerbahçe derbisinde 2 gol atan Sneijder, ligin kritik son maçları olan Karabükspor ve Gençlerbirliği maçlarında da attığı gollerle takıma rahat bir nefes aldırdı.

Sneijder, en son olarak Beşiktaş maçında takımının ikinci golünü attı. Böylelikle Sneijder’ın gol attığı maçlarda Galatasaray puan dahi kaybetmedi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler