SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Başakşehir – Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanacak" sorusu yanıtını buldu

Şampiyonluk yolunda son viraja giren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 33.hafta maçında Başakşehir deplasmanına konuk olacak. “Başakşehir – Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanacak" sorusu yanıtını buldu. Zorlu maçın saati belli oldu. Başakşehir – Fenerbahçe maçı Lig Tv’den canlı yayınlanacak.

Başakşehir ve Fenerbahçe kozlarını Başakşehir Fatih Terim stadında paylaşacak. Başakşehir – Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanacak? “Başakşehir – Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanacak" sorusu yanıtını buldu. Spor Toto Süper Lig 33.haftasında karşılaşacak iki takımın mücadelesi 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek. Şampiyonluk yolunda kritik maçın başlama saati ise 20:00. Başakşehir – Fenerbahçe maçı Lig Tv’den canlı yayınlanacak ve izlenebilecek. Spor Toto Süper Lig’de bitime iki hafta kala ikinci sırada yer alan Fenerbahçe bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Lider Galatasaray’ın Beşiktaş'ı mağlup etmesiyle 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, bu maçı kazanamadığı takdirde şampiyonluk umutlarını yitirecek. Hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği karşılaşmada yardımcılıkları Cem Satman ve Serkan Çimen yapacak.

Ligde 4.sırada bulunan Başakşehir ise önümüzdeki sezon için UEFA Avrupa Ligi’ne katılma mücadelesi veriyor. Ligde 4.sırada yer alan Başakşehir ise Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon önemli galibiyetlere imza attı. Başakşehir takımı dördüncülüğünü kaybetmesi halinde önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayabilir.

Zorlu Başakşehir – Fenerbahçe maçı MYNET Canlı Anlatım Servisi tarafından da dakika dakika takip edilebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler