SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Süper Lig'in 32. haftası, Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. Saat 20.00'de başlayacak olan Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe mücadelesi Lig Tv ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. 

Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe'yi evinde ağırlıyor. Mersin Arena'da oynanacak Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe mücadelesi saat 20.00'de başlayacak. Bu heyecanlı karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Onun yardımcılığını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Lig Tv ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe mücadelesinde Sarı-Lacivertliler 3 puanı alıp Galatasaray'la olan puan farkını kapamak için sahaya çıkacak. Mersin’deki Sarı-Lacivertli taraftarlar bu akşam takımlarını tribünden destekleyemeyecek. PFDK, 9 Mayıs’ta Sivas deplasmanında oynanan karşılaşmanın ardından “Çirkin ve kötü tezahürat” gerekçesiyle Fenerbahçe’ye deplasman tribünü kapama cezası vermişti. Bu nedenle 12. adam takımı bir kez daha yalnız bırakacak.

MERSİN İDMANYURDU - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu, ligde orta sıraların üstünde 43 puanla yer alıyor. Takım, geçtiğimiz salı günü Galatasaray’ı ağırlamış ve ortaya koyduğu müthiş futbolla alkış almıştı. Muslera’yı bir türlü aşamayan ve 1-0 kaybeden Mersin şimdi gözünü Fenerbahçe’ye dikti. Rıza Çalımbay ve öğrencilerinin ligde bir iddiası yok. Bu karşılaşma öncesinde Mersin İdmanyurdu'ndan iki önemli oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli forvet Sinan Kaloğlu ile orta sahanın başarılı ismi Loret Sadiku’nun sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak. Mersin’de Serkan, Welliton, Servet, Oktay, Pedriel, Nakoulma, Futacs, Efe Halil ve Güven kart sınırında.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta kendi evinde düşmesine kesin gözüyle bakılan Erciyesspor’a 2 puan kaptırınca bitime 3 hafta kala lider Galatasaray’ın 3 puan gerisine düştü. Son 7 maçta kaybetmemesine karşın aldığı beraberliklerle morali bozulan Sarı-Lacivertliler üst üste iki deplasmana gidecek.Eğer Fenerbahçe, Galatasaray’ın 1-0’lık galibiyetle döndüğü Mersin deplasmanından üç puanla dönemezse, Şampiyonluk şansını mucizelere bırakacak. Bu yüzden takım büyük bir hırsla sahaya çıkacaktır. Bu maçta Mehmet Topal, Gökhan, Diego, Egemen, Meireles, Kuyt, Webo, Kadlec ve Hasan Ali sarı kart görmeleri halinde Başakşehir deplasmanında takımı yalnız bırakacak.

MERSİN İDMANYURDU FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

STAT: Mersin Arena

SAAT: 20.00

HAKEM: Cüneyt Çakır

YAYIN: LİG TV

MERSİN İDMANYURDU: Nihat, Serkan B., Mitrovic, Servet, Vederson, M.Ceylan, Güven, Khalili, Oktay, Nakoulma, Welliton.

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Diego, Emre, M.Topal, Meireles, Sow, Webo.

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler