SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid – Fenerbahçe Ülker maçı Lig Tv 3'ten canlı yayınlanacak

Tarihinde ilk kez Euroleague Final Four’a yükselen Fenerbahçe Ülker, İspanya’da Real Madrid karşısına çıkacak. Real Madrid – Fenerbahçe Ülker maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek.

Fenerbahçe Ülker’in tarihi Euroleague maçı bu akşam Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Ülker, Euroleague Final-Four (Dörtlü Final) maçında İspanya’nın Madrid kentinde Real Madrid’e konuk olacak. Real Madrid – Fenerbahçe Ülker maçı Lig Tv 3 kanalından canlı yayınla izlenebilecek. Madrid’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four’u bu akşam iki maça ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe Ülker bu maçı kazanması halinde adını finale yazdıracak. Barclaycard Arena’da 15 Mayıs Cuma günü saat 22:00’de başlayacak mücadele Lig TV 3’ten naklen yayınlanacak.

Bu sezon Euroleague’da çarpıcı bir performans ortaya koyan ve tarihinde ilk kez Final Four oynayacak olan Fenerbahçe Ülker’in rakibi Real Madrid. Sarı-lacivertli takım, Euroleague play-Off turunda son şampiyon Maccabi Electra ile eşleşmiş ve rakibini 3-0 ile geçerek Final Four vizesini almıştı. Zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe’de tek eksik oyuncu sakatlığı bulunan Ricky Hickman.

Daha önce 8 Euroleague şampiyonluğu yaşayan Real Madrid, Euroleague’de son iki sezonda da final oynamayı başardı. Fenerbahçe Ülker bugüne kadar Real Madrid ile 6 kez karşı karşıya geldi ve hiç galibiyet sevinci yaşayamadı.

REAL MADRİD - FENERBAHÇE ÜLKER

SALON: Barclaycard Arena

SAAT: 22:00

YAYIN: Lig Tv 3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler