SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid – Juventus özet ve golleri

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında sahasında Juventus’u konuk etti. 1-1 biten maçın ardından finale yükselen takım Juventus oldu. Real Madrid – Juventus maç özeti ve golleri haberimizde.

Real Madrid ile Juventus, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu’da oynanan maç 1-1 sona erdi. İtalyan ekibi Juventus ilk maçı 2-1 kazanmanın avantajıyla finale çıkan taraf oldu ve finalde Barcelona ile eşleşti. Juventus, Berlin'de 6 Haziran'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde, yarı finalde Bayern Münih'i eleyen Barcelona ile karşılaşacak. Real Madrid – Juventus maç özeti ve golleri haberimizde.

Ev sahibi Real Madrid karşılaşmaya hızlı başlayıp, art arda ataklarla ilk dakikalardan itibaren Juventus kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Juventus ise sakin bir futbol oynayıp, topu ayağında daha fazla tutmaya çalıştı. 23. dakikada Chiellini'nin ceza sahasında James'i düşürdüğü pozisyona İsveçli hakem Ericsson penaltı kararı verirken, topun başına geçen Cristiano Ronaldo, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Juventus daha fazla hücuma çıkmaya başlarken, Real Madrid kontrataklarla ikinci golü aradı. İlk yarı Real Madrid'in 1-0'lık üstünlüğünde sona erdi.

İkinci yarı özellikle hücumda daha organize olan Juventus, 57. dakikada İspanyol futbolcusu Morata'nın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Finale kalmak için aradığı golü bulan Juventus maçın son yarım saatinde tamamen savunma ağırlıklı bir futbol oynadı. Real Madrid'in atakları sonucu değiştirmeyince, karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti bir ay kadar süren sakatlıktan yeni çıkan Karim Benzema'yı ilk 11'de oynattı. Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri de yaklaşık 2 aylık sakatlık sürecinden çıkan Pogba'ya ilk 11'de şans verdi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler