SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevilla – Fiorentina maçı canlı yayınla Ntv’de

Sevilla ile Fiorentina, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında kozlarını İspanya’da paylaşacak. Sevilla – Fiorentina maçı şifresiz ve canlı yayınla Ntv kanalından izlenebilecek.

UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesinde ilk maçlar bu akşam oynanacak. İspanya’da Sevilla ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Son yıllarda Avrupa Ligi finallerinin gediklisi Sevilla, İtalya’nın güçlü takımlarından Fiorentina ile karşılaşacak. Sevilla – Fiorentina maçı canlı yayınla Ntv kanalından izlenebilecek. Maç şifresiz olarak ekranlara gelecek. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda saat 22:05’te başlayacak maçı Almanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Felix Brych yönetecek.

İspanya Ligi’nde önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya çabalayan Sevilla, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Rusya’nın güçlü ekibi Zenit ile karşı karşıya geldi. İlk maçı sahasında 2-1 kazanan Sevilla, rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur atlayan taraf oldu.

Vincenzo Montella’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Fiorentina ise önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor. Avrupa Ligi çeyrek finalinde Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile eşleşen Fiorentina ilk maçı deplasmanda oynadı. Deplasmandan 1-1’lik avantajlı bir skorla dönen Fiorentina sahasında oynadığı maçı 2-0 kazandı ve yarı finale yükseldi.

SEVİLLA – FİORENTİNA MUHTEMEL 11’LER

STAT: Ramon Sanchez Pizjuan

SAAT: 22:05

YAYIN: NTV (Şifresiz)

SEVİLLA: Rico; Tremoulinas, Carrico, Kolodziejczak, Figuerias; Mbia, Krychowiak, Banega, Vidal, Reyes; Bacca

FİORENTİNA: Neto; Rodriguez, Savic, Alonso, Tomovic; Pizarro, Fernandez, Joaquin, Valero; Gomez, Salah

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler