SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar - Galatasaray maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Galatasaray’ın şampiyonluk yarışındaki önemli Akhisar maçı bu akşam saat 20.00’de. Akhisar - Galatasaray maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, bu akşam Akhisar karşısında galibiyet arayacak. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak Akhisar - Galatasaray maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Maç Anlatımı sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Maç Anlatımı’nda maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Akhisar - Galatasaray maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Her hafta zirvenin el değiştirdiği Spor Toto Süper Lig'de, bir maç eksiği bulunan Galatasaray üçüncü sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip bu maçtan 3 puanla ayrılması halinde lider Beşiktaş’la aynı puana ulaşacak ve averajla ikinci sıraya yerleşecek.

AKHİSAR - GALATASARAY MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun yöneteceği Akhisar - Galatasaray maçı 4 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra Lig Tv’den de izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler