SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’de

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bu akşam Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk oluyor. Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek.

Şampiyonluk kupasına ulaşmak için mücadelesini sürdüren Galatasaray, bu akşam Akhisar Belediyespor deplasmanına çıkıyor. Akhisar Belediyespor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Maçın canlı anlatımı dakika dakika MYNET Canlı Anlatım servisinden takip edilebilecek. Ligde bir maç eksiğiyle üçüncü sırada yer alan Galatasaray için büyük önem taşıyan mücadele saat 20:00’de başlayacak. Maçta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Adil Sinem ve Asım Yusuf Öz yapacak. Galatasaray bu maçı kazandığı takdirde lider Beşiktaş’la aynı puanda olacak fakat averaj nedeniyle ikinci sıraya yerleşecek.

Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray, ligde geçen hafta Gaziantepspor’u, maçın son bölümünde Hakan Balta’nın bulduğu golle mağlup etmişti. Cezalı Felipe Melo ve Chedjou’dan mahrum kalacak sarı-kırmızılı ekibin Sabri, Semih, Hakan ve Telles’li defans kurgusuyla maça çıkması bekleniyor. Bu maç teknik direktör Hamzaoğlu için de özel bir anlam ifade ediyor. Bir dönem Akhisar Belediyespor’da teknik direktörlük görevini yürüten Hamzaoğlu, eski takımını deplasmanda mağlup etmeye çalışacak.

Akhisar Belediyespor'da kart cezalısı Tolga Ünlü bu akşam görev yapamayacak. Ege temsilcisinde arka adalesinde sertleşme bulunan Vaz Te'nin durumu maç saatinde belli olacak. Akhisar, ligde daha önce Galatasaray'la oynadığı 5 lig maçında da kalesini gole kapatamadı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 20:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Asım Yusuf Öz

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz Dağlaroğlu, Koray, Douglao, İsmail, Kadir, Custodio, Güray, Bilal, Lualua, Bruno Mezenga, Mehmet Akyüz

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Emre Çolak, Selçuk, Yasin, Sneijder, Burak, Umut

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler