SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana Demirspor – Samsunspor maçı canlı yayınla Trt Spor’da

Önümüzdeki sezon için Süper Lig biletini almaya çalışan Adana Demirspor sahasında Samsunspor’u konuk edecek. Adana Demirspor – Samsunspor maçı canlı yayınla Trt Spor’dan izlenebilecek.

Adana Demirspor’un Süper Lig yürüyüşü Trt Spor kanalından canlı yayınlanacak. Adana Demirspor – Samsunspor maçı canlı yayınla Trt Spor’dan izlenebilecek. PTT 1.Lig’de Kayserispor’un ardından Süper Lig’e yükselen ikinci takımın kim olacağı merakla bekleniyor. Bunun için en güçlü iki aday Adana Demirspor ve Osmanlıspor. Maç eksiğiyle üçüncü sırada yer alan Adana Demirspor bu maçı kazanması halinde ikinciliğe yükselecek ve Osmanlıspor’un önüne geçecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda bugün saat 18:30’da başlayacak zorlu mücadelede hakem Süleyman Abay düdük çalacak.

Son iki haftada 5 puan bırakan ve üçüncülüğe gerileyen Adana Demirspor, bu hafta oynayacağı Samsunspor maçına kilitlendi. Artık puan kaybına tahammülü olmayan Adana Demir zorlu rakibi karşısında 3 puan arayacak. Ligde geçen hafta Manisaspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Adana Demirspor, ligde evinde 12 maçtır kaybetmiyor.

Deplasman ekibi Samsunspor ise Süper Lig’e yükselme iddiasını sürdürüyor. Play-off potasının bir basamak altında yer alan Karadeniz ekibi bu maçı kazanması halinde o potaya dahil olacak. Ligde 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Samsunspor, geçen hafta sahasında Osmanlıspor’a kaybedip seriye veda etmişti.

ADANA DEMİRSPOR – SAMSUNSPOR

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

SAAT: 18:30

YAYIN: TRT SPOR

HAKEM: Süleyman Abay

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler