SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cüneyt Çakır’ın kararları Trabzonspor – Beşiktaş maçına damga vurdu

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor – Beşiktaş maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır, Sivok’un sakatlandığı pozisyon sonrası çok konuşuldu. Cüneyt Çakır’ın sakatlık pozisyonu sonrası verdiği karar maça damga vurdu.

Süper Lig 29.hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın çaldığı ya da çalmadığı düdükler maç sonrasında çok konuşuldu. Özellikle Sivok’un sakatlandığı pozisyon sonrası hakem Cüneyt Çakır’ın verdiği karar çok tartışıldı. Karar sonrası Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic de yedek kulübesinden çıkıp pozisyona büyük tepki gösterdi.

Maçın 72. dakikasında gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı içindeki Tomas Sivok ile Fatih Atik topa birlikte yükselirken, bordo-mavili oyuncunun sol dirseği Sivok’un yüzünde patladı. Sivok acı içinde yere yığılırken, Skorer’in haberine göre penaltı artı kırmızı karta hükmetmesi gereken hakem Cüneyt Çakır, Trabzonspor lehine faul düdüğü çaldı.

Sivok’un yerine oyuna giren Atınç Nukan’a yapılan hareket de maç sonrası tartışmalara neden oldu. 79.dakikada Trabzonspor’lu futbolcu Medjani’nin Atınç’ı ceza alanında düşürmesine ‘devam’ kararı veren Çakır, bu pozisyon nedeniyle de büyük eleştiri aldı.

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR

TRABZONSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ VE ÖNEMLİ ANLARI

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler