SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Balıkesirspor maç özeti ve gol pozisyonları

Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe, Balıkesirspor'u evinde ağırladı. Bu heyecanlı mücadelede Fenerbahçe, Balıkesirspor'u 4-3 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe - Balıkesirspor maç özeti, önemli anları ve golleri haberimizde.

Süper Lig'de Fenerbahçe Balıkesir'i 4-3 mağlup ederek 3 puan aldı. Karşılaşmanın gollerini Sarı Lacivertlilerden 8. dakikada Caner, 25. dakikada Diego, 44. ve 50. dakikada Sow, Balıkesirspor'da 16. dakikada Isaac, 21. dakikada Kulusic ve 40. dakikada Berkan kaydetti. Fenerbahçe en son geçen sezonun 32. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında 3-1 kaybetmiş ve 2’den fazla gol yemişti. Fenerbahçe sahasında ise en son geçen sezonun 12.haftasında Beşiktaş karşısında gol yemişti.

Sarı-Lacivertliler, gol düellosuna dönen maçta 2 kez geri düşmesine rağmen oynadığı istekli futbol ve yıldızlarının katkısıyla kazanmayı bildi ve şampiyonluk mücadelesindeki yerini korudu.

FENERBAHÇE - BALIKESİRSPOR MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE 4 - 3 BALIKESİRSPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEM: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Mehmet T., Alper(Dk.46 Selçuk), Diego, Kuyt(Dk.46 Emenike), Sow, Webo (Dk.88 Meireles)

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

BALIKESİRSPOR: Emrullah,Uğur, Kulusic, Glumac, Berkan, Gomes, Eray (Dk.72 Ermin Zec), Sercan (Dk.54 İlhan), Vargas (Dk.54 Aykun), Muğdat, Isaac

TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

SARI KARTLAR: Alves, Selçuk (Fenerbahçe), Eray, Gomes, Uğur, Glumac (Balıkesirspor)

GOLLER: Dk.8 Caner, Dk.25 Diego, Dk.44,50 Sow(2) (Fenerbahçe), Dk.16 Isaac, Dk.21 Kulusic, Dk.40 Berkan (Balıkesirspor)

Mücadelede ilk düdükle birlikte Fenerbahçe'nin baskısı hissedilmeye başlandı. Diego'nun yönettiği ataklarda organize şekilde rakibinin üstüne giden Sarı-Lacivertliler golü bulmakta da gecikmedi.

8. dakikada organize gelişen atakta Sarı-Lacivertliler tek paslarla tehlikeli alana girdiler. Son olarak Diego'nun topuk pasında sol çaprazdan Caner Erkin yerden ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi.

Kadıköy'de orta sahaların çabuk geçildiği , bol pozisyonlu ve hızlı bir oyun vardı. 15. dakikada Isaac skora dengeyi getirdi. Glumac'ın ortasında Isaac ceza alanında bomboş kafayı vururuken, Volkan da hatalı şekilde çıkarak golün oluşumunda pay sahibi oldu:1-1.

Balıkesirspor'un ikinci golünde de Volkan Demirel'in hatası vardı. 21. dakikada Volkan topu yumruklayamadı ve rakibinin önüne adeta yumuşattı. Kulusic boşta kalan topu sert bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını üstünlüğe taşıdı:1-2.

Şükrü Saraçoğlu'nda goller yağmur gibi atılmaya devam etti. Konuk ekip Balıkesirspor üstünlük golünü attıktan 3 dakika sonra sahneye Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalısı çıktı. 24. dakikada Diego, Caner'in büyük çabası sonucu kazanıp içeri çevirdiği topa son dokunan oldu ve durumu eşitledi:2-2.

33'te Moussa Sow şık çalımlarla ceza sahasına girdi, penaltı noktasının önünden sol ayağıyla auta gönderdi.

34'te bu sefer Balıkesirspor yüzde yüzlük golü kaçırdı. Sercan soldan çalımlarla geldi, ortaya çıkardı, Isaac Promise vuramadı.

40. dakikada Volkan'ın hatasında Balıkesirspor bir gol daha buldu. Berkan Emir, sağ açıktan kullandığı serbest vuruşta müthiş bir gol attı. Berkan, Volkan'ı önde yakalandığı pozisyonda jeneriklik bir gole imza attı:2-3.

44'te Moussa Sow skora dengeyi getirdi. Diego'nun serbest vuruştan ortasında Sow güzel bir kafa vuruşu ile skoru 3-3'e getirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.

İsmail Kartal, ikinci yarıya tribünlerin sesini duyarcasına Alper ve Kuyt'ın yerine Selçuk ve Emenike ile başladı. Tek ön liberodan çift ön liberoya dönen Sarı-Lacivertliler orta alandaki kırılganlığı gidermiş oldular. Ayrıca oyuna dahil olan Emenike girer girmez rakip savunma üstündeki etkisini hissettirmeye başladı ve 50. dakikada Sow'un ikinci golüne de hazırlayıcı oldu. Son dönemde performansı ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Nijeryalı'nın şutu Sow'a asist olurken Senegalli golcü kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti:4-3.

Dakikalar 80'i gösterdiğinde Emenike topla birlikte rakip yarı sahaya girdi. Rakiplerini oyundan düşüren yıldız futbolcu zor olanı yaparak topu dışarı gönderdi. Pozisyonun hemen ardından Fenerbahçe'nin kazandığı köşe vuruşunda Webo çok iyi yükseldi ve kafa ile dokundu ancak direği geçemedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Balıkesirspor - Fenerbahçe mücadelesi 4-3'lük Fenerbahçe galibiyeti ile sona erdi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler