SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cordoba – Barcelona maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta

Barcelona’nın La Liga’da şampiyonluk mücadelesi sürüyor. Lider Barcelona’nın maçı Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak. Cordoba – Barcelona maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’tan izlenebilecek.

Barcelona, İspanya La Liga 35.hafta maçında Cordoba deplasmanına konuk olacak. Lider Barcelona’nın maçı Ntv Spor Smart kanalından izlenebilecek. 2 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak Cordoba – Barcelona maçı Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak. Cordoba’nın stadı Nuevo Arcangel’de oynanacak karşılaşmayı hakem Carlos Gomez yönetecek. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Barcelona 5-0 kazanmıştı.

Real Madrid ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona, bitime 4 hafta kala 2 puan farkla lider. Geçen hafta Getafe’yi gol yağmuruna tutan ve 6-0 mağlup eden Barcelona, lig sonuncusu Cordoba karşısında favori. Hem ligde hem Şampiyonlar Ligi’nde yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek isteyen Barça; Messi, Suarez ve Neymar üçlüsüyle gol yollarında sıkıntı çekmiyor.

Ligde son sırada bulunan Cordoba’nın işi hiç kolay değil. Ligde kalmak için 4 maçı da kazanması gereken Cordoba için bu bile yeterli değil. Cordoba’nın ligde kalması için bütün maçlarını kazanıp, rakiplerinin puan kaybetmesi gerekecek. Son dört lig maçında gol atamayan Cordoba bu maçı kaybederse lige veda edecek.

CORDOBA – BARCELONA

STAT: Nuevo Arcangel

TARİH: 2 Mayıs Cumartesi

SAAT: 17:00

CORDOBA: Carlos, Crespo, Fraga, Lopez, Deivid, Luso, Khrin, Fidel, Fedo Vico, Bebe, Ghilas

BARCELONA: Bravo, Alves, Bartra, Mathieu, Alba, Busquets, Xavi, Raikitic, Suarez, Messi, Neymar

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler