SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray – Sivasspor maçı canlı yayınla Atv’de

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor’u ağırlayacak. Galatasaray – Sivasspor maçı canlı yayınla Atv’den izlenebilecek.

Galatasaray’ın Türkiye Kupası’ndaki rakibi Sivasspor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor’u konuk edecek Galatasaray rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Galatasaray – Sivasspor maçı canlı yayınla Atv’den izlenebilecek. Türk Telekom Arena’da oynanacak maç 30 Nisan Perşembe günü saat 20:30’da başlayacak. Maçta hakem İlker Meral düdük çalacak. Meral’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadele MYNET Canlı Anlatım servisinde de dakika dakika takip edilebilecek.

GALATASARAY – SİVASSPOR MAÇI CANLI ANLATIM

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Manisaspor’u rahat geçen Galatasaray, yarı final ilk maçına hazır. Rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak sarı-kırmızılı ekipte Hamit Altıntop sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Galatasaray’ın kupa golcüsü Pandev’in bu maçta da ilk 11’de olması bekleniyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Burak ve Muslera dışında iskelet kadroyu koruması söz konusu olacak.

Medicana Sivasspor cephesi ise rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Kırmızı-beyazlı ekipte, sezonu kapatan Michael Eneramo ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Korcan Çelikay, bu maçta forma giyemeyecek.

GALATASARAY – SİVASSPOR MUHTEMEL 11’LER

SAAT: 20:30

YAYIN: ATV & MYNET Canlı Anlatım

HAKEM: İlker Meral

GALATASARAY: Sinan, Sabri, Chedjou, Semih, Olcan, Emre, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut, Pandev

SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Ümit, Burhan, Kadir, Adem, Aatif, Utaka, Batuhan

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler