SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern Münih – Borussia Dortmund maçı canlı yayınla Ntv Spor’da

Almanya Kupası’nda yarı final heyecanı dev bir maça sahne olacak. Bayern Münih sahası Allianz Arena’da B.Dortmund’u konuk edecek. B.Münih – B.Dortmund maçı canlı yayınla Ntv Spor’dan izlenebilecek.

Almanya’da şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, Almanya Kupası yarı final karşılaşmasında sahasında B.Dortmund’u konuk edecek. B.Münih – B.Dortmund maçı canlı yayınla Ntv Spor kanalından izlenebilecek. Allianz Arena’da oynanacak dev karşılaşmanın başlama saati 21:30.

Bayern Münih bu hafta sonu ligde Hertha Berlin’i mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. En yakın rakibi Wolfsburg’a 15 puan fark atan Bayern, ligdeki şampiyonluğunun ardından Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde de şampiyonluk hedeflerini gerçekleştirmeye çok yakın. Almanya Kupası yarı finalinde B.Dortmund’u konuk edecek Bayern bir önceki turda B.Leverkusen’i eledi.

Konuk ekip B.Dortmund ise hayal kırıklığıyla dolu bir sezon geçirdi. Kendilerini taraftara affetirmek isteyen futbolcular en azından Almanya Kupası’nı kazanmak istiyor.

B.Münih ile B.Dortmund bu sezon ligde iki kez karşı karşıya geldi. B.Münih iki maçı da kazanmasını bildi.

BAYERN MÜNİH – B.DORTMUND

STAT: Allianz Arena

SAAT: 21:30

YAYIN: NTV Spor

BAYERN MÜNİH: Neuer; Bernat, Dante, Boateng, Lahm; Alonso, Schweinsteiger, Thiago, Gotze, Muller; Lewandowski

B.DORTMUND: Langerak; Schmelzer, Hummels, Sokratis, Durm; Bender, Ginter, Kagawa, Mkhitaryan, Reus; Aubameyang

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler