SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor – Fenerbahçe maçı şifresiz canlı yayınla Atv'den yayınlanacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı Bursaspor ile Fenerbahçe karşılaşması ile başlayacak. Bursaspor – Fenerbahçe maçı canlı yayınla ve şifresiz Atv ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı başlıyor. Bursaspor ile Fenerbahçe kozlarını Bursa Atatürk Stadı’ndaki ilk maçta paylaşıyor. Bursaspor – Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı bu akşam saat 20:30’da canlı yayınla Atv’den izlenebilecek. Atv’den şifresiz canlı yayının yanı sıra MYNET Canlı Anlatım Servisi’nden de maçı dakika dakika takip etmek mümkün olacak. Karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe taraftar desteğinden mahrum kalacak. Misafir tribün kapatma cezası nedeniyle maça Fenerbahçe seyircisi alınmayacak.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Bu akşam Bursa deplasmanında sahaya çıkacak İsmail Kartal’ın öğrencileri çeyrek finalde Mersin İdmanyurdu’nu rahat geçti. Hafta sonunda ligde oynadığı Eskişehirspor maçından 1-1 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli takım, Bursaspor deplasmanında avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Raul Meireles ve Mehmet Topuz'un yanı sıra dinlendirilen Webo, kadroya alınmadı.

HOLMEN OYNAYAMAYACAK

Şenol Güneş’in çalıştırdığı Bursaspor ise kupa çeyrek finalinde Gençlerbirliği engelini aşmayı başardı. Ligde son maçında Başakşehir’i konuk eden ve farklı mağlup eden yeşil-beyazlılar ligde dördüncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe maçında sakat olan Civelli görev alamayacak. Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen'de 2 kulüp arasında yapılan özel anlaşma gereği ligden sonra kupa maçında da forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ile Bursaspor bu sezon ligde iki kez karşı karşıya geldi. Bursa’daki maç 1-1 sonuçlanırken Kadıköy’deki karşılaşmayı Fenerbhçe 1-0 kazandı.

FENERBAHÇE – BURSASPOR MUHTEMEL 11’LER

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 20:30

YAYIN: ATV & Mynet Canlı Anlatım

HAKEM: Cüneyt Çakır

BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar Aziz, Şamil, Aziz, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao,

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Alper, Diego, Kuyt, Sow, Emenike

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler