SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Karabükspor maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki önemli Karabükspor maçı bu akşam saat 20.00’de. Beşiktaş - Karabükspor maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş bu akşam Karabükspor karşısında galibiyet arayacak. Osmanlı Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş - Karabükspor maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Maç Anlatımı sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Maç Anlatımı’nda maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Beşiktaş - Karabükspor maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Her hafta zirvenin el değiştirdiği Spor Toto Süper Lig'de fırsat Beşiktaş'ın ayağına kadar geldi. Fenerbahçe'nin Eskişehirspor deplasmanından 1 puan ile dönmesinin ardından yarın olası bir galibiyette zirveye yerleşecek olan Bilic ve öğrencileri, Ankara'dan 3 puanla dönmek için sahada varını yoğunu ortaya koyacak.

BEŞİKTAŞ – KARABÜKSPOR MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Bülent Yıldırım’ın yöneteceği Beşiktaş - Karabükspor maçı 27 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra Lig Tv’den de izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler