SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş – Karabükspor maçı Lig Tv'den canlı yayınlanacak

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, Osmanlı Stadı’nda Karabükspor’u konuk edecek. 28.haftanın kapanış karşılaşması Beşiktaş – Karabükspor maçı Lig Tv'den canlı yayınlanacak ve izlenebilecek.

 

Spor Toto Süper Lig’de 28.haftanın kapanış perdesi Ankara’da yapılacak, Beşiktaş Karabükspor’u ağırlayacak. Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Beşiktaş, Osmanlı Stadı’nda Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş – Karabükspor maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Maçı dakika dakika MYNET Canlı Anlatım servisinden takip etmek mümkün olacak. Mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

BEŞİKTAŞ – KARABÜKSPOR MAÇI CANLI ANLATIM

BEŞİKTAŞ’IN SAKATLIK BELASI

Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya hareket etti. Kafilede genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar da yer aldı. Sakatlığı süren futbolculardan Tolga Zengin ile Veli Kavlak'ın yanı sıra Alexander Milosevic, Daniel Opare, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral, Ankara'ya götürülmedi.

BEŞİKTAŞ KAZANIRSA YENİDEN LİDER

Her hafta zirvenin el değiştirdiği Spor Toto Süper Lig'de fırsat Beşiktaş'ın ayağına kadar geldi. Fenerbahçe'nin Eskişehirspor deplasmanından 1 puan ile dönmesinin ardından yarın olası bir galibiyette zirveye yerleşecek olan Bilic ve öğrencileri, Ankara'dan 3 puanla dönmek için sahada varını yoğunu ortaya koyacak. Beşiktaş bu akşam Kardemir Karabükspor'u mağlup ederse, sarı-kırmızılı takımı averaj farkıyla geçecek ve zirveye adını yazdıracak.

ANKARA’NIN UĞURU

Bu sezon Ankara'da 4 kez rakiplerini konuk eden siyah-beyazlılar, Başkent'te mağlubiyet yüzü görmedi. Osmanlı Stadı'nda oynanan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bilic ve öğrencileri, bu akşam Kardemir Karabükspor'u Başkent'te ağırlayacak. Ankara'da rakiplerini konuk ettiklerinde kendilerini evinde gibi hissettiklerini sürekli dile getiren Hırvat çalıştırıcı da, Osmanlı Stadı'nın kendilerine uğurlu geldiğine inanıyor.

BEŞİKTAŞ – KARABÜKSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

STAT: Osmanlı Stadı

SAAT: 20:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Baki Tuncay

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar Kurtuluş, Sivok, Ersan, Motta, Gökhan Töre, Tolgay, Sosa, Olcay, Demba Ba

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Yiğit, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Musa, Hakan, Furkan, Traore, Fatih

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler