SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği - Trabzonspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında Gençlerbirliği, Trabzonspor'u evinde ağırlıyor. Saat 16.00'da başlayacak olan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmanın canlı anlatımı Mynet.com'da...

Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftası, Gençlerbirliği Trabzonspor karşılaşmasıyla devam ediyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak Bu heyecanlı mücadelenin hakemliğini Tolga Özkalfa yapacak. Onun yardımcılığını ise Volkan Narinç ve Mehmet Cem Hanoğlu üstlenecek. Karşılaşma Lig Tv ekranlarından canlı yayınla ekrana gelecek. Ayrıca Gençlerbirliği - Trabzonspor mücadelesinin canlı anlatımını Mynet Spor servisinden takip etmek mümkün.

GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Ev sahibi Gençlerbirliği 27 maçta topladığı 35 puanla 8.sırada ligde kendine yer buldu ve oynadığı son 4 resmi maçından 3’ünü kaybetti. Evinde oynadığı son iki maçtan da galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği, eğer Trabzonspor’u bu maçta yenerse uzun bir aradan sonra kendi evinde 3 maç üst üste galip gelmiş olacak. Geçtiğimiz hafta Karabük deplasmanında 2-1’le kaybetmesinin yanında formda oyuncusu Mustafa El-Kabir’in de kırmızı kart görmesiyle bir darbe daha alan Gençlerbirliği,Trabzon deplasmanına El-Kabir'siz çıkacak.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Kendi evinde kazanıp, deplasmanda kaybeden Trabzonspor, bu sezon deplasmanlarda sadece iki kez galip gelebildi. Geçen hafta Galatasaray’ı yenmesine rağmen kalesinde çok fazla pozisyon veren Bordo-Mavililer şansının da yardımıyla 3 puana uzandı. Trabzonspor’da Özer Hurmacı geçen hafta gördüğü kırmızı kartla bu maçta forma giyemeyecek. Ligde 5. sırada kendine yer bulan Trabzonspor, Avrupa Kupalarına gidebilmek için ligi ilk 4’te bitirmek istediğinden bu maçtan puanla ayrılmak zorunda...

MUHTEMEL 11'LER

STAT: Ankara 19 Mayıs

SAAT: 16.00

HAKEM: Tolga Özkalfa, Volkan Narinç, Mehmet Cem Hanoğlu

YAYIN: LİG TV

GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat Kaplan, Tosic, Ferhat Görgülü, Halil, Hakan, Michel, İrfan, Petrovic, Hleb, Mervan, Stancu

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

TRABZONSPOR: Hakan Arıkan, Salih, Uğur, Bosingwa, Yusuf, Medjani, Sefa (Waris), Deniz, Soner, Erkan, Yatabare

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ANALİZ

Trabzonspor, Gençlerbirliği'yle oynadığı 61 lig maçının 36'sını kazandı (14B 11M). Ligin ilk yarısındaki maçta Oscar Cardozo, Türkiye kariyerindeki ilk hat-trick'i yapmıştı. Bordo-mavililerin lig tarihinde en çok gol attığı rakibi Gençlerbirliği (76) oldu.

İki takım arasında Ankara'da oynanan son yedi lig maçında aynı sonuç üst üste iki defa alınmadı (2G 2B 3M). Kasım 2013'teki son maçı Gençlerbirliği kazanmıştı. Evindeki son iki maçı kazanan Gençlerbirliği, Ekim-Kasım 2011'den bu yana iç sahada üst üste üç maç kazanamadı. Trabzonspor, üst üste dört dış saha maçını kaybettiği Ekim-Aralık 2013'ten bu yana ilk defa üst üste iki deplasman maçını kaybetti.

Deplasmanda son iki maçta gol atamayan Trabzonspor'un aynı sezon içinde bundan daha uzun son serisi, üst üste dört dış saha maçında gol atamadığı Mart-Mayıs 2010 arasında gelmişti. Gençlerbirliği ligde şutları gole çevirme oranı en yüksek takım (,1); Trabzonspor (,6) ise bu alanda Beşiktaş'ın arkasından üçüncü sırada.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler