SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Inter – Roma maçı canlı yayınla İdman Tv’de

İtalya’da haftanın maçı Inter – Roma karşılaşması bu akşam saat 21:45’te. Inter – Roma maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek.

İtalya’da haftanın önemli maçında iki dev kulüp karşı karşıya gelecek. Inter ile Roma kozlarını Guiseppe Meazza Stadı’nda paylaşacak. Saat 21:45’te başlayacak karşılaşmada Inter sahasında Roma’yı konuk edecek. Inter – Roma maçı canlı yayınla Azerbaycan kanalı İdman Tv’den izlenebilecek.

Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve ligde orta sıralarda yer alan Inter en azından Avrupa kupalarına katılarak kötü sezonu telafi etmek amacında. 42 puanla 10.sırada yer alan Inter’in beşinci sırada yer alan Sampdoria ile arasındaki puan farkı 8. Sahasında uzun zamandır Roma’ya üstünlük sağlayamayan Inter, sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Roma’ya 4-2 mağlup olmuştu.

Konuk ekip Roma ise ligde 58 puanla 3.sırada yer alıyor. Ezeli rakibi Lazio’yla aynı puanda yer alan Roma, Lazio’yu geçip sezonu ikinci tamamlamak amacında. Zira lider Juventus’la aralarındaki 15 puanlık farkı kapatmaları mucizelere kaldı.

INTER – ROMA

STAT: Guiseppe Meazza

TARİH: 25 Nisan Cumartesi

SAAT: 21:45

YAYIN: İdman Tv

INTER: Handanovic, D'Ambrosio, Ranocchia, Vidic, Jesus, Guarin, Brozovic, Hernanes, Shaqiri, Palacio, Icardi

ROMA: De Sanctis, Florenzi, Yanga-Mbiwa, Manolas, Holebas, Nainggolan, De Rossi, Keita, Iturbe, Ljajic, Totti

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler