SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anadolu Efes – Real Madrid maçı canlı yayınla Ntv Spor’da

Euroleague play-off çeyrek finalinde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Efes, İspanya’nın Real Madrid takımını konuk edecek. Anadolu Efes – Real Madrid maçı bu akşam canlı yayınla Ntv Spor’dan izlenebilecek.

Euroleague’de Anadolu Efes’in gecesi. THY Euroleague play-off çeyrek final turunda Real Madrid’le eşleşen Anadolu Efes, rakibiyle bu akşam üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Seride 2-0 geride olan Anadolu Efes, Dörtlü Final (Final-Four) umudunu sürdürebilmek için bu maçı kazanmak zorunda. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak Anadolu Efes – Real Madrid maçı bu akşam saat 21:55’te başlayacak. Zorlu karşılaşma Ntv Spor’dan canlı yayınlanacak.

Üç galibiyet alan takımın Final Four’a yükseleceği serinin ilk iki maçında Anadolu Efes Real Madrid’e deplasmanda 80-71 ve 90-85’lik skorlar ile yenilerek seride 2-0 geriye düşmüştü. Anadolu Efes başantrenörü Dusan Ivkovic; karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:

“İkinci maçı kazanmayı hak etmiştik. Şimdi önümüzde iyi oynamak ve kazanarak seriye devam etmek için bir fırsat var. Unutmamalıyız ki Real Madrid çok iyi ve çok tecrübeli bir takım. İlk iki maçtan öğrenmemiz gereken dersler var. Oyunu daha iyi kontrol ederek kazanmak ve seride devam etmek istiyoruz...”

Anadolu Efes – Real Madrid karşılaşması bu akşam saat 21:55’ten itibaren Ntv Spor’dan canlı yayınla izlenebilecek.

ANADOLU EFES – REAL MADRİD (0-2)

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

TARİH: 21 Nisan Salı

SAAT: 21:55

YAYIN: NTV Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler